Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Normaderm Vichy

Vichy Normaderm

Am luat sub lupa crema, lotiunea si gelul de curatare de la Vichy, Normaderm. Nope, nu am incercat-o eu, ci am discutat cu doua persoane care au folosit-o cu sfintenie. Concluzia: dupa o luna de utilizare conform indicatiilor, tenul trece prin transformari radicale. Este indicat pentru tenul gras sau mixt.
Avantaje:
– daca ai probleme cu bubitele de la transpiratie, Normaderm le rezolva. (o colega se chinuise doi ani si jumatate cu aceste mici bubitze)
– crema absoarbe sebumul imediat si lasa tenul catifelat si matasos
– gelul chiar curata foarte foarte bine tenul
– acneea dispare dupa aproximativ doua saptamani si sunt sanse mici sa reapara
– porii se micsoareaza

Produsele Normaderm Vichy au fost testate de Silvia.

5 Comentarii to “Normaderm Vichy”

  1. artmiss says:

    😀 ma ai ca vizitator ;))… noroc ca ai scris pe twitter ca altfel… nu stiu cum as fi aflat 😛

  2. catalinar says:

    la mine normadermul nu a functionat DELOC.

  3. Oana says:

    apreciez fondul de ten de la vichy, dar crema normaderm mi se pare frectie la picior de lemn :)), sincer!!!mult mai buna este Oxyance – City Rescue

  4. Irina says:

    cand o foloseam nu vedeam niciun efect…era doar ideea “bun, m-am dat cu crema, nu se pune murdaria direct pe piele”. atat.

  5. alexandra says:

    Pt mine a fost singura crema campion datorita careia mi-am recapatat tenul curat si fara imperfectiuni, in special fruntea care inainte de a utiliza vichy arata groaznic, iar in combinatie cu fond de ten… no-no situation. Dar acum, arata impecabil :). Cat despre gel, numai cuvinte de lauda. Curata ffff bine, nu usuca pielea, in comparatie cu altele gen nivea sau neutrogena din cauza carora mi s-a descuamat pielea si nicio crema nu mai era de ajutor. Asa ca, nota 10 ptr vichy.

Comentarii