Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Gerovital Plant sampon regenerant si lotiune regeneranta cu petroleum

Review realizat de Alex

gerovital plant sampon regenerant si lotiune regeneranta cu petroleumPentru par acum folosesc de la Gerovital Plant sampon regenerant si lotiune regeneranta cu petroleum, produse care nu sunt scumpe, 9-14 lei, dar care pe mine m-au ajutat. Imi cadea parul foarte rau si trebuia sa fac ceva. Lotiunea o folosesc de doua ori/saptamana si trebuie folosita trei luni. Eu o folosesc de o luna, dar deja se vad rezultatele.

Foarte bun contra caderii parului este si samponul Revalid, dar si el este doar treatament, deci la un moment dat trebuie schimbat. Bine, asta pe langa masca Kallos cu placenta si balsamul Revalid… Sunt nemaipomenite.

6 Comentarii to “Gerovital Plant sampon regenerant si lotiune regeneranta cu petroleum”

  1. maria says:

    e adevarat ca e foarte bun dar am incercat ff multe produse si nu mai stiu de la care s-a vazut efect !! dar e bun , gama gerovital

  2. Irina says:

    Si mie imi cade parul foarte rau si mi-am cumparat si eu produsele de mai sus de la Gerovital. Le-am folosit o singura data si vreau sa va intreb daca dupa folosire si voua v-au facut parul sarma. Al meu asa este acum. Eu pana acum m-am spalat cu Dove si aveam parul foarte moale si catifelat. E normal sa se faca atat de sarma?

  3. Dani says:

    Lotiune trebuie folosita pe parul gras sau dupa spalare?Multumesc

  4. Carmen says:

    Din pacate mie mi-a facut parul ca de pisica adica moale,moale si zbora in toate partile
    Mentionez ca am firul de par subtire si acuma sta asa drept,nu se mai aranjeaza nici cum( acuma am si parul scurt) NU sunt deloc multumita de acest sampon tratament (am luat si lotiune si sampon).Dupa parerea mea acesta numai indreapta parul altceva nu-i face(adica parul sta drept drept si deabea poti sa-l pui pe cateva bigudiuri)
    of,of,,ce sa mai fac ?(imi pare rau ca am cumparat)

  5. Carmen says:

    sa inteleg ca postati numai mesajele favorabile acestui sampon regenerant care din pacate nu mi-a facut bine deloc la par

  6. gabriel says:

    buna ,,,va rog daca puteti sa imi dati un sampon pt regenerarea parului ,,,,va multumesc ,,

Comentarii