Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Lush Masca hidratanta pentru par Jasmin and Henna Fluff-Eaze

De cand am descoperit samponul cu bere de la Lush, am devenit fan infocat al produselor lor. Am zabovit o vreme pe site-ul lor pana cand m-am hotarat sa imi cumpar Masca hidratanta pentru par Jasmin and Henna Fluff-Eaze.

Lush Tratament par Jasmine Henna Imi place sa investesc in parul meu, cu atat mai mult cu cat ma simt datoare sa il rasplatesc pentru toate chinurile la care l-am supus: vopsit, decolorat, suvite, un permanent nereusit si multe altele. Am firul destul de subtire, parul este cam traumatizat, uscat si tot timpul sta electrizat.

Mi-a placut mult masca pentru ca nu trebuie sa stau minute in sir la baie asteptand sa expire timpul de aplicare. Masca este un tratament pre spalare. O aplici pe parul uscat, astepti 20 de minute, apoi clatesti, samponezi si daca mai ai chef aplici si un balsam. Parul devine foarte foarte cuminte, straluceste si miroase placut. Nu se mai electrizeaza si il simt efectiv mai sanatos. Teoretic pot sa folosesc masca o data la doua saptamani, dar de obicei o folosesc atunci cand vreau sa imi indrept parul. Aici vine si dezavantajul. Imi cam cuminteste buclele si nu mai sunt la fel de bine conturate ca atunci cand folosesc numai samponul cu bere. Nu imi pleosteste parul, dar buclele efectiv sunt mai la locul lor si mai timide. Pot sa trec peste acest mic incovenient, pentru ca nu port tot timpul parul cret. Imi mai place si faptul ca nu imi ingrasa parul. Intotdeauna am avut fobie de mastile hidratante pentru ca parul meu ramane prea moale, volumul dispare instant si simt nevoia sa il spal din nou cat mai repede. Nu este cazul si pentru masca de la Lush. Cat despre ingrediente… henna nu coloreaza parul, deci nu o sa va treziti roscate peste noapte :p, iasomia miroase senzational si incredibil de puternic. Luand la puricat lista de ingrediente am mai descoperit ceva interesant: cannabis. Probabil ca din cauza lui este parul meu vesel :p All in all recomand acest tratament.

Pretul este cam piperat, 58 de lei, dar merita.

Zilele acestea incerc si balsamul CoolAulin. Abia astept!

Comentarii