Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Sampon Nivea Diamond Gloss & Masca de la Kallos

Review realizat de Oana

nivea diamond gloss samponDupa experienta neplacuta cu Asla Vital sampon, m-am trezit cu dusul in cap si cu doua optiuni: samponul Asla sau o butelca imensa de vreo 500 ml cu sampon Nivea. In mod obisnuit nu am incredere in cosmeticele disponibile in recipiente mari fiindca am impresia ca esentele tari vin in sticlute mici (nu trageti aiurea concluzii pripite din aceasta ultima afirmatie!) si nici Nivea nu ma incanta foarte tare (poate pentru ca e ieftin)… dar am incercat.
Kallos Masca de par cu fructeM-am spalat bine bine cu samponul si apoi mi-a pus masca de par de la Kallos pe care am lasat-o in par cam jumatate de ora. Mastile Kallos sunt grozave si ieftine. Te tin destul de mult, sunt foarte foarte hranitoare si fac miracole cu parul. Eu le folosesc de cativa ani buni si le-am ales pe acestea chiar si in defavoarea produselor profesionale.
Sunt disponibile in mai multe variante: cu placenta, cu miere si lapte, iar cea pe care am folosit-o acum nu stiu cu ce e, dar are o culoare coral (cred ca e cu fructe).
Dupa jumatate de ora, miracol! Parul meu prinsesem iarasi viata!
Samponul Nivea costa cam 12 lei/250 ml, iar masca de la Kallos vreo 10 lei (poate chiar mai putin).

Un comentariu to “Sampon Nivea Diamond Gloss & Masca de la Kallos”

  1. Tot Nivea Diamond Gloss mare am si eu – intr-adevar, este foarte foarte bun. Hidrateaza parul, il lasa usor parfumat si nu se ingrasa deloc a doua zi!

Comentarii