Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Sampon revitalizant multimineral cu argila de la AslaVital

Review realizat de Oana

Sampon revitalizant multimineral cu argila de la AslaVitalV-am povestit in trecut despre crema magica hidratanta de la AslaVital care a facut miracole pentru tenul meu insuportabil. Prin urmare, avand in vedere ca sunt dificila cu totul, am devenit aslavital-dependenta foarte rapid. Am luat argila de la ei – pentru masti, e foarte buna. Am luat crema de ochi, lotiunea tonica si intr-un final si samponul… pentru ca deh… am un par dificil: uscat, trecut prin multe, foaaaarte multe – de la brunet negru la blond platinat si invers, placa, ondulator si 5 feluri de fixative. M-am incapatanat sa dovedesc ca si samponul va face miracole pentru mine si m-am spalat cu el timp de o luna, chiar daca, de la bun inceput am vazut ca nu-i de bine. Dupa o luna, am zis stop. Parul meu distrus de fel, era mai uscat ca oricand (de ce ii mai spune sampon revitalizant?!), incurcat (l-am descurcat cu foarfeca) si lipsit de volum si forma. Arata vesnic nespalat, lipicios, imbacsit (chiar daca, va jur, il spal frecvent!).

Samponului costa cam 15 lei. Balsam asortat n-am gasit prin oras. Eu nu-l recomand in niciun fel, dar cine stie, poate voua v-a placut.

Un comentariu to “Sampon revitalizant multimineral cu argila de la AslaVital”

  1. […] experienta neplacuta cu Asla Vital sampon, m-am trezit cu dusul in cap si cu doua optiuni: samponul Asla sau o butelca imensa de vreo 500 ml […]

Comentarii