Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5 Gerovital Plant

ser pentru  varfuri deteriorate cu keratina si vitamina B5 Gerovital PlantDe obicei cand cumperi un produs, te astepti ca rezultatele sa nu fie pe masura promisiunilor de pe ambalaj. Daca ti se promite ca vei scapa de celulita, te astepti doar la diminuarea ei, daca reclama te asigura ca ridurile devin o amintire neplacuta, iti doresti doar sa nu mai fie asa pronuntate si in niciun caz nu te astepti sa ai pielea ca la 20 de ani.

Totusi, sunt si situatii mai speciale, cand produsul nu numai ca nu te ajuta deloc, ci inrautateste situatia. Asa a patit Iulia cu serul pentru varfuri deteriorate si masca de par Gerovital. De mentionat ca Iulia are parul uscat, vopsit (in repetate randuri) si de fiecare data cand isi propune sa bage pieptanul in el, trebuie sa se pregateasca sufleteste si sa se inarmeze cu produse de ingrijire a parului.

A incercat si serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5 Gerovital plant, pe care l-a folosit concomitent cu masca de par din aceeasi gama.
Teoretic, serul reface structura firului de par , netezeste si intareste varfuriile deteriorate. Folosind intensiv parul isi recapata stralucirea, vitalitatea si aspectul de par sanatos.

Dupa cateva saptamani de utilizare a produsului rezultatele au fost:

–    netezit: pas
–    hranit: cam uscat ca sa fie hranit
–    stralucire: pas
–    vitalitate: pas
–    aspect de par sanatos: daca bag foarfeca in el

In plus, parul s-a obraznicit, asa ca perierea a devenit din Wild Wild West, Mission Impossible in doar cateva saptamani.

8 Comentarii to “Serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5 Gerovital Plant”

  1. Petra says:

    Ai un mod amuzant de a scrie. :)))
    Imi place. Continua, te rog!
    In ce priveste Gerovital ….
    Eu cred ca produsele originale nu se vand in Romania.
    Am vazut candva un site cu produsele lor, exclusiv pentru Franta si alte tari.
    Site-ul era in totalitate in limba engleza iar ca si depozit figura o adresa din Franta.
    Produsele erau extrem de scumpe.
    Sigur foloseau! Deoarece am observat nu una persoana care cerea sa reinnoi nu’sh ce produs.
    Apoi, erau si ceva videoclipuri cu tehnicile utilizate in saloanele lor. Nu se compara cu ceea ce este aici.
    E de inteles ca isi vand produsele spre alte tari. Si bine fac!
    Doar ca ….sa nu ne ofere noua “apa de ploaie”.

  2. Katrina says:

    Il am si eu. Mie nu mi-a facut rau, dar nici nu mi-a reparat varfurile (ca doar astea se repara prin foarfecta daca o luam logic). Eu il folosesc in continuare pentru ca mi se pare ca imi lasa parul mai matasos.

  3. Pupica says:

    in urma unui permanent nu prea bine gandit, am incercat si eu serul de la gerovital, cat si masca si samponul. m-am lasat pagubasa, nu am vazut niciun efect…

    asa ca pana la urma, am strans din dinti si mi-am cumparat produse de la Joico, despre care auzisem destul de multe lucruri bune. folosesc de 2 saptamani si deja nu mai am parul cret ( din pacate sau nu) :))

    la fiecare spalare folosesc o masca tratament Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor si dupa spalare o spuma tratament Joico K-Pak Leave-in Protectant. parte proasta este insa ca parul uscat si incurcat a devenit destul de gras, incat trebuie sa ma spal iar la 2 zile:(

  4. ioana says:

    buna fetelor
    eu am folosit ulei acela ptroleum pentru caderea parului. mil puneam la radacina, frecam bine si stateam asa o ora apoi ma spalam pe cap foarte bineca altfel aveam parul gras. mi s-a parut foarte bun. oricum eu zic ca varfurile trebuie taiate si apoi sa folosesti tratamenete…altfel eu nu cred in asa ceva….
    ca si la reclama de la GLISS…te astepti sa dai cu sampon si balsam si sa iti repare varfurile deja despicate…nu exista asa ceva nici peste 10 ani.

  5. Elena Milea says:

    Uimitor! eu pot spune despre acest ser ca m-a uimit, a fost mega ieftin si mi-a placut foarte mult! si la viata mea nu exista gama de tratamente de par pe care sa nu le fi incercat! si cei care ma cunosc stiu ce par am si au incredere in orice le recomand doar cand imi vad parul!
    pentru mine, jos palaria in fata oricarui produs Gerovital!

  6. Fata Verde says:

    Varfurile nu se repara de la sine si nici parul. Trebuie doar sa taie varfurile arse/despicate. Serul protejeaza varfurile pentru a nu se mai despica…Doar cu foarfeca scapa de varfurile deteriorate.

  7. Fata Verde says:

    Si da, se aplica doar pe varfuri. Poate s-a obraznicit ca nu foloseste balsam. Nu sustin tot ce se vinde in farmacii, cateodata e mai bine sa lasi lucrurile asa cum sunt sau macar sa nu te astepti la miracole peste noapte de genul: “varfurile mele sunt despicate, or sa se lipeasca la loc daca ma dau cu un ser cumparat de la farmacia x”

  8. silvia says:

    E un produs foarte bun. Mie imi place foarte mult ce efect are asupra parului meu.

Comentarii