Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Fond de ten Vichy Normateint

Daca nu intotdeauna mi se intampla sa am timp si dispozitie pentru un machiaj elaborat, cu siguranta insa folosesc zilnic fond de ten. Nu pentru ca as avea neaparat nevoie, ci pentru ca pu si simplu imi place senzatia de catifelare pe care o lasa pe piele.

Nu acelasi lucru se intampla si in cazul fondului de ten Vichy Normateint. In primul rand, gama de nuante aleasa este una extrem de nefericita. Indiferent de cat de inchis sau deschis l-ai alege, tonurile bat inspre galben sau nisipiu ceea ce nu poate duce decat la un aspect bolnavicios, nesanatos, “de plastic”. Apoi, desi este foarte fluid (poate prea lichid) procesul intinderii are rezultate dezamagitoare.

Normateint-fond-de-ten-1Cu sau fara baza de machiaj, cu sau fara crema hidratanta inainte, fondul de ten se incapataneaza sa lase urme, pete si dungi total inestetice. Practic, este absorbit atat de rapid incat efectiv nu mai ai timp sa il uniformizezi. Ironia este cu atat mai mare cu cat Vichy il promoveaza ca pe un produs “anti-imperfectiuni” si culmea, mie mi se pare ca e tocmai pe dos: nu ascunde defectele, ci le provoaca 🙂

8 Comentarii to “Fond de ten Vichy Normateint”

  1. nadia says:

    Eu cred ca este foarte important tipul de piele peste care aplici fondul de ten. Eu il aplic cu degetele putin umezite peste crema de zi si sunt extrem de multumita, cum nu am fost demult de un fond de ten. Credeti-ma ca am incercat destule, multe de la cele mai renumite firme de cosmetice, dar m-am oprit la acesta, care prezinta si un raport pret-calitate excelent. Oricum, pentru pielea mixta este ideal, dar nu l-as recomanda tenurilor uscate.

  2. Alexandra says:

    Eu mi l-am cumparat zilele trecute si sunt multumita de el
    Ma ajuta destul de mult in problemele ce le am cu tenul.tendinta de ingrasare,pori dilatati si puncte negre

  3. Katrina says:

    Il am si eu, dar nu l-am folosit prea mult pentru ca mi-a lasat pielea lucioasa, in conditiile in cate tenul meu este normal.

    “tonurile bat inspre galben sau nisipiu ceea ce nu poate duce decat la un aspect bolnavicios, nesanatos, “de plastic”” – nici eu nu puuteam s-o spun mai bine 😀

  4. Oana says:

    Din punctul meu de vedere fondul de ten de la Vichy isi face treaba pentru cat dai pe el (aprox. 60 de lei). Eu il folosesc de vreo cativa ani si sunt foarte multumita de el: se intinde bine (evident dupa ce aplici crema de fata), rezista pe parcursul zilei, are o putere destul de mare acoperire si in plus nu ramai cu efectul ala de masca pe fata, care e de-a dreptul oribil.

  5. Pupica says:

    si eu am aceasi parere proasta despre fondul asta de ten. in schimb, de 1 an si jumatate am descoperit un super fond de ten pentru imperfectiuni si anume Toleriane- La Roche Posay. eu il folosesc pe cel lichid, dar exista si compact, pe care eu, din pacate, nu il gasesc niciodata in farmacii, cel putin nu nuanta mea!

  6. Livia says:

    Este adevarat ce ai zis despre acest fond de ten…ei isi fac reclama ca ..asa trebuie..sa vanda produsul..dar dupa ce il folosesti realizezi ca nu este ceea ce sperai.Vichy Normateint este promovat ca pe un produs “anti-imperfectiuni” dar de fapt el este bun mai mult pentru tipurile de ten fara probleme…pentru ca nu acopera, intra prea repede in piele, uneori am impresia ca ma dau cu o simpla crema de fata.Asta este parerea mea despre acest produs, dar asta nu inseamna ca este valabil pentru toate tipurile de ten(am vazut ca sunt si fete multumite), poate ca este al meu mai….dificil:D

  7. Iona says:

    Da.. Eu m-am iritat pe toata fata din cauza fondului astuia de ten. Abia asteptam, evident, sa vad pe cineva ca se plange de el >:)

  8. Anne says:

    Il folosesc de 2 ani de zile si sunt foarte foarte multumita. Nu as apela la Toleriane din cauza ca sta ca o masca pe fata. Pe cat Norma teint se intinde bine, sta pe tot parcursul zilei. 🙂 Eu sunt PRO! 😀

Comentarii