Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Crema Apidermin cu laptisor de matca

apidermin crema cu latpisor de matcareview primit de la Teodora

O crema foarte buna este Apidermin cu laptisor de matca. E o crema foarte buna pentru tenul uscat si e o baza extraordinara pentru machiaj. O folosesc tot timpul, intra foarte usor in piele si desi e grasa, fata nu capata aspect lucios. Cine are probleme cu exfolierea tenului sa o foloseasca cu incredere. Cred ca se gaseste in orice farmacie si costa 5,5 lei.

3 Comentarii to “Crema Apidermin cu laptisor de matca”

  1. Problema Apiderminului este ca are in lista de ingrediente ulei de parafina – un derivat foarte ieftin din petrol, inrudit cu gazul metan sau kerosenul. Chiar daca pe moment simti ca iti hidrateaza pielea – este o senzatie perfect naturala, datorata uleiului mineral continut -, peste cativa ani s-ar putea ca pielea ta sa nu mai fie atat de “fericita”.

    Unele cosmetice contin o gramada de ingrediente nocive, ce duc la imbatranirea prematura a pielii, iar parafina este, din pacate, doar unul dintre aceste ingrediente.

  2. saby says:

    parerile despre ulei mineral sunt impartite…orice e mai bun decat lipsa de hidratare ! apidermin e asa buna nu de la uleiul mineral, nici macar de la laptisorul de matca, are colesterol, o grasime necesara pentru pielea uscata si sensibila in special ( alaturi de ceramide ) si mie imi place apidermin la nebunie, mai ales varianta lux, nu stiu ce ma faceam fara crema asta pe iarna asta groaznica !!!! si am dat banii pe o gramada de creme scumpe, si naturale, nu la fel de eficiente ! uleiul mineral e rau pentru tenul mai gras, e comedogenic, pentru tenul uscat merge bine ! plus, uleiul cosmetic e rafinat, nu e chiar petrol….

  3. […] s-a mutat pe http://www.desprecosmetice.ro. Click aici pentru a citi review-ul complet al produsului Crema Apidermin cu laptisor de matca si pentru a citi […]

Comentarii