Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Permanent de gene sau una dintre cele mai bune modalitati de a-ti spori frumusetea ochilor

Daca preferi un look natural, daca esti alergica la anumite produse cosmetice, daca ai ochi sensibili, porti lentile de contact sau pur si simplu nu vrei sa mai pierzi zilnic timp in fata oglinzii in incercarea de a oferi genelor tale aspectul dorit, solutia ideala pentru tine este permanentul de gene.

Efectele permanentului de gene

Permanentul de gene iti accentueaza si iti intensifica privirea, iar pentru trei luni de zile nu trebuie sa iti mai faci griji pentru machiajul ochilor, ca nu ai rimelul potrivit sau ca genele tale nu sunt atat de lungi sau curbate pe cat ti-ai dori.

Aceasta procedura cosmetica inovativa si revolutionara onduleaza perfect genele, chiar si pe cele drepte si mici si poate rezista pana la 3 luni, indiferent de varsta, de lungimea genelor sau densitatea lor. Deoarece procedura este destul de complexa si migaloasa trebuie facuta intr-un salon de catre o persoana specializata si unde poti avea parte de o experienta unica. Unul dintre aceste saloane specializate este La Bibliotheque, care iti ofera un permanent de gene ca la carte, pentru doar 120 de lei.

Dupa tratament genele par mult mai lungi, sunt mai vizibile, mai curbate, iar farmecul privirii este accentuat. Daca alegi sa iti si vopsesti genele, atunci poti renunta la rimel, deoarece genele tale vor aratea tot timpul impecabil, cu mai multa stralucire, iar noua curbura va fi mai evidentiata.

Genele lungi si curbate reprezinta unu reper al frumusetii si al senzualitatii feminine, iar tendinta pentru ingrijirea ochilor si evidentierea privirii s-a accentuat foarte mult. Permanentul de gene este un tratament de ultima generatie care poate face minuni pentru frumusetetea ochilor tai.

Comentarii