Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Fard de pleoape duo The Body Shop

deadly_desire_imageFardul de pleoape face parte din colectia Deadly Desires de la Body Shop, lansata in toamna 2008, asa ca nu stiu sigur daca mai este sau nu disponibila in magazine. Banuiesc totusi ca formula de la fard nu se va schimba, in cazul in care colectia va fi relansata cu alt nume.

Am primit fardul in urma cu cateva luni si chiar m-am bucurat mult pentru ca nuantele sunt superbe. Eu am paleta Eucalyptus Grey ce contine doua nuante de gri, una deschisa si una medie. Fardul este destul de stralucitor, dar am sperat ca se estompeaza. Nu imi place in mod deosebit acest fard. La inceput, pot spune chiar ca am fost deosebita. Pe mana pare a fi destul de pigmentat, dar pe pleoape abia daca se intrezareste culoarea. Pur si simplu ai pleoapele stralucitoare :p Daca il folosesc totusi, dau cu putina apa (termala) pe aplicator si culorile devin mai puternice si pot avea smokey eyes. De rezistat, nu rezista foarte mult.

Printre claimurile produsului se numara si promosiunea de hidratare. Uleiurile folosite hidrateaza si catifeleaza regiunea din jurul ochilor. Well, nu pot sa ma pronunt daca e sau nu asa, pot doar sa spun ca e foarte “confortabil” fardul.

Comentarii