Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Creion dermatograf Ada

Nu stiu de ce unii tanjesc numai dupa produse scumpe crezand ca sunt singurele care pot fi folosite asa cum nu inteleg cum poti sa etichetezi un produs ca fiind prost doar pentru ca e ieftin. Eu as pune aceasta ultima calitate in categoria “avantaje”.

Spun asta pentru ca, dintr-o pura intamplare (trebuia sa particip la un eveniment plecand direct de la birou si imi uitasem trusa de make-up acasa) am ajuns sa imi cumpar un dermatograf Ada.petrecere4_diva Tocmai pentru ca era o solutie de urgenta nu m-am gandit sa dau pe el mai mult decat o cerea situatia in sine. Pe scurt am “investit” fix 2 lei. Rezultatul a fost surprinzator: e moale, nu zgarie, intens, usor de manevrat si culmea, nu se intinde. Bineinteles ca nu face minuni pe care fie vorba intre noi, nu le fac nici cele mai celebre marci. Nu ramane negru-abanos toata ziua si nici nu se incapataneaza sa se “tina” de pleoape daca uit de el si ma sterg cu mana la ochi. In schimb, face tot ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca orice creion dermatograf.

Am avut sansa sa folosesc si branduri faimoase (de la Avon pana la Dior). Concluzia? Ada nu si-a pierdut nici acum locul din trusa mea de machiaj.

10 Comentarii to “Creion dermatograf Ada”

  1. Miss Sunshine says:

    Pana la urma la un produs scump platesti brandul, nu? Asta cred ca e valabila in toate domeniile… nu numai la cosmetice.

  2. Raluca says:

    Dap…perfecta dreptate. Si din pacate, ratam asa multe produse misto pornind de la logica asta incat…mai mai ca imi vine sa imi deschid un butic la colt de strada cu produse ieftine da’ bune! 🙂

  3. Miss Sunshine says:

    Pai si de ce nu faci asta? Ar fi prea tare 🙂

  4. Mihaela says:

    Nu de mult am aflat si eu de aceste creioane si azi dand o tura prin centru pe la magazine diferite am gasit cu preturi diferite intre 1,20 si 3 lei bucata. Luasem doar un creion dintr-un magazin cu 2 lei si pt ca nu mai aveau alte culori m-am dus intr-un altul si le-am gasit cu 1,20 lei si am mai luat doar 10 bucati 😆 . Au culori foarte intense si din ce am citit pe alte forumuri sunt foarte laudate, asa ca mai bine astea decat sa mai investesc in ceva scump.

  5. roxana says:

    Folosesc de 20 ani !!!!!!! NUMAI Ada. dar acum nu stiu unde sa le mai gasesc. Am cautat peste tot. Inainte se gaseau in tutungeriile obisnuite sau magazinele d sat cosmetice. Dar acum? Voi de unde le cumparati?

  6. Katrina says:

    Da, si eu am dermatograf Ada si imi place mult. Cel mai bun din cate am incercat pana acum. Si am dat pe el doar 1 ron.

  7. CORINA says:

    Eu nu sunt de acord… Intr-adevar acest creion “scrie” asa cum trebuie, dar intr-o ora maxim se stange in coltul ochiului sau se intinde pe pleoape. Ideea e nu doar sa coloreze, dar sa si stea la locul lui.

  8. Livia says:

    Nici mie nu-mi lipseste acest dermatograf din gentuta de make-up.IEFTIN SI BUN!:D

  9. Cristina K says:

    Buna! Mi se par f bune creioanele Ada, am folosit si ceva de la Avon si nu era deloc de laudat, in sensul ca nu contura intens, asa cum o face creionul Ada, f greu reuseam sa realizez un contur cat de cat, apasam si mai mult ma chinuiam! Nu renunt la simplele creioane dermatograf, care sunt f bune! Iar asa cum se aude toate marcile utilizeaza diferiti agenti chimici, inclusiv cele mai cunoscute, cum ar fi L’oreal, Avon etc, s-au gasit cantitati peste cota normala de plumb, in compozitia fardurilor, creioanelor, rujurilor, analiza fiind efectuata in laboratoare specializate!
    A se verifica cu un inel de aur, frecand usor peste un pic de ruj, creion, sau fard intins pe pielea mainii, se va observa cum in contact cu aurul, plumbul din compozitie se innegreste! Cu cat devine mai negru, cu atat este mai toxic produsul pt. organism!

  10. Fata Verde says:

    Eu doar Ada folosesc ziilnic. Dar sunt si produse ieftine si proaste, la fel cum sunt si produse scumpe si proaste. Mie de la rimel mi-au cazut o parte din gene, atat ieftin cat si scump. Bine, nu va ganditi ca nu mai aveam gene dar, s-au rarit putin. Noroc cu uleiul de ricin.

Comentarii