Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Masca Keracnyl Triple Action de la Ducray

In gramada impresionanta de masti de fata pe care am reusit s-o colectionez de-a lungul timpului, exista una singura pe care o folosesc constant, fara sa ma plictisesc din cauza faptului ca trebuie s-o tin prea mult pe fata. Masca Keracnyl Triple Action de la Ducray, sau 3 in 1, cum ii mai spun eu este exact ce-i trebuie tenului meu mixt pentru a deveni curat si catifelat. Este de fapt un fel de scrub (exfoliant) cremos care tine loc si de masca de curatare.

Ingredientele, cum ar fi acid salicilic, acid glicolic sau argila ajuta la curatarea tenului (mai ales a celui cu imperfectiuni), exfoliaza celulele moarte si absorb excesul de sebum. Dupa doar 5 minute si bineinteles dupa ce clatesti cu apa calduta, pielea ramane fina, curata si improspatata.  Un alt avantaj ar fi ca este noncomedogena (nu astupa porii).

Daca esti mereuducray grabita, ca si mine, probabil iti va place ideea de a folosi scrub si masca in acelasi timp.

Pretul este destul de piperat in comparatie cu marimea recipientului (40 ml) : aprox. 40 lei. Masca se gaseste in farmacii.

Un comentariu to “Masca Keracnyl Triple Action de la Ducray”

  1. […] Blogul s-a mutat pe http://www.desprecosmetice.ro. Citeste continuarea reviewului Masca Keracnyl Triple Action de la Ducray aici. […]

Comentarii