Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Unt de corp The Sanctuary

Unt de corp Sancturay Covent SpaPrimul unt de corp pe care l-am incercat a fost de la Manufaktura si de atunci am jurat ca nu imi mai trebuie. De ce? Pur si simplu, lotiunea avea aproape aceeasi consistenta cu a untului de masa. Intra ingrozitor de greu in piele si se intindea foarte foarte greu. E drept ca dupa fapta si rasplata, pielea mea devenea foarte catifelata, iar mirosul puternic de vanilie persista destul de mult. Dar nu cred ca am folosit de mai mult de doua acel tub, pentru ca trebuia sa acord prea mult timp.

Au trecut vreo doi ani pana cand am incercat din nou untul de corp. De data asta a fost vorba despre The Sanctuary – Spa Covent Garden, brand distribuit de Boots. Contine unt de cacao si de shea, iar mirosul dulceag este foarte foarte placut. La inceput pare a fi puternic, dar nu se mentine mult timp. Hidrateaza, intra rapid in piele, asa ca il tin mereu la indemana. Nu suport sa am mainile sau coatele aspre, asa ca il tin aproape de pat, ca sa pot sa scap de piticii de pe creier de fiecare data cand simt ca anumite regiuni ale pielii reclama hidratare. Totusi, nu mi se pare foarte diferit de o lotiune de corp, in sensul ca are aproape aceeasi consistenta si cam aceleasi efecte ca o crema de corp buna. Poate am eu asteptari mai mari de la un produs cu numele de unt de corp.

2 Comentarii to “Unt de corp The Sanctuary”

  1. Tules Sinziana says:

    Salut! eu foloseam uleiul de corp de la aceeasi firma, problema e ca nu mai gasesc pe nicaieri produse de la firma asta. Tu de unde ti-l cumperi?:D

  2. alice says:

    Hello! De unde iei produse de la ei? In Ro am vazut ca nu se livreaza. ms

Comentarii