Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Crema de dus cu unt de shea de la The Body Shop

Crema de dus cu unt de shea The Body ShopImi place la nebunie acest gel de dus si este una dintre prezentele obligatorii din baia mea din doua motive. In primul rand, ma tine mult mai mult decat orice alt gel de dus am (momentan sta alaturi de Adidas gel exfoliant, exfoliant de la Lush, gel Avon Senses si gel de dus cu caramel si ciocolata de la Bottega Verde). In al doilea rand, de fiecare data cand este aproape sa se termine, dau fuga repede al un Body Shop pentru refill.

Imi place in primul rand textura cremoasa. Desi nu este foarte gros, ai nevoie de o cantitate infima de produs, pentru ca se intinde foarte foarte usor. Miroase placut si dulceag desi nu stiu exact ce tip de arome sunt folosite. Pare a fi o combinatie de vanilie, miere si altele. Mirosul este puternic, dar nu vei deveni o prajiturica dulce dupa ce iesi din baie :p

Hidrateaza foarte bine pielea si o hraneste, deci este perfect pentru pielea uscata; nu mai ai nevoie de lotiune de corp imediat dupa dus. Teoretic, crema de dus protejeaza pielea, untul de shea fiind folosit de africance pentru a isi proteja pielea impotriva efectelor daunatoare ale vantului puternic.

Pretul este un pic cam piperat.

Un comentariu to “Crema de dus cu unt de shea de la The Body Shop”

  1. saby says:

    salut ! misto blog 😀 ai incercat vreodata sa te speli cu sapun bio in loc de gel de dus? e mult mai ieftin si nu are chimicale, si pielea arata super ! eu ma spal cu sapun bio, ma dau cu ulei sau unt de shea dupa, si imi arata pielea foarte bine 😀 si alimentatia conteaza ! cateva marci facute in romania…galador, soap mill, manufactura lorelai, si sigur mai gasesti….

Comentarii