Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Unghii fragile, exfoliate, deshidratate? Tratament naturist gratuit

tratamente naturiste unghiiAm incercat o sumedenie de tratamente pentru unghii pentru ca nici macar pedichiura nu mai rezista. Si dupa ani si ani de cautare am gasit cel mai bun remediu. Si mai e si gratuit 🙂 Si functioneaza pe termen lung. Orice tratament m-a entuziasmat nu a dat rezultate si dupa ce am incetat sa il folosesc. Pana de curand…

Am hotarat sa nu ma dau cu oja sau lac o perioada si de fiecare data cand aparea vreun semn al exfolierii, l-am pilit. Dupa aproximativ o luna mi s-au intarit unghiile, exfolierea s-a domolit si acum am unghiile indeajuns de mari incat ma gandesc serios sa le tai pentru ca nu mai pot tasta corect si pentru ca mi-am stricat cheia de la masina de la cat am apasat cu unghiile pe deschidere/inchidere.

Planul initial era sa ma dau cu ulei zilnic, dar desi am la indemana uleiuri atat acasa, cat si la birou, uit sau imi este lene sa le folosesc. Da, recunosc, m-am dat o data pe saptamana, dar nu cred ca asta a fost secretul. Inainte credeam ca oja si lacurile scumpe imi vor proteja unghiile, dar m-am inselat amarnic.

Daca puteti rezista fara culori pe unghii cateva saptamani, incercati. La mine a functionat fantastic. Revin si cu imagini 🙂

P.S. Am inceput recent sa iau si suplimente cu biotina, care pare a fi cam singura vitamina cu rezultate spectaculoase asupra unghiilor. Problema este ca rezultatele se vad in general dupa cateva luni. Din acest motiv, nu cred ca biotina si-a facut atat de repede efectul. Am cautat aceasta vitamina pe la noi, dar nu am gasit-o decat in concentratii foarte mici, pentru ca de obicei este combinata cu alte vitamine si minerale. De aceea am comandat-o de pe iherb.com.

Foto oje: Deposit Photos

Comentarii