Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Razboiul ojelor: OPI versus Kallos

oja opiDa, stiu ca nu este un razboi cinstit, in sensul ca avem pe de o parte Kallos, oja ieftina si pe de alta parte OPI, oja profesionala, dar in acest weekend am avut o mica discutie in contradictoriu cu o manichiurista. Vazusem ca era ditamai afisul cu OPI si am cerut sa fiu data cu acest tip de oja. Mi-a zis ca nu mai foloseste OPI si ca ojele de la Kallos sunt mult mai bune. Aparent, clientele se plansesera ca OPI sare si se ciobeste foarte usor, iar Kallos, desi ieftina este foarte buna. M-am dat cu Kallos, am stat vreo 10 minute, am ajuns acasa, mi-am ferit unghiile inca vreo 20 de minute. Dupa aceea, am presupus ca s-a uscat oja. Well, guess what? A durat mai bine de o ora pana cand pasta vascoasa de pe unghiile mele a dat semne de intarire. Nicio unghie nu a scapat fara semne.

A doua zi aveam programare la pedichiura si usor enervata de faza de ieri am preferat sa imi aduc doua flacoane pretioase de acasa: oja rosie si top coat, ambele de la OPI. Mi-am facut pedichiura, am stat un minut doua, am fumat rapid o tigara si intrucat nu mai aveam chef sa mai stau, am dat semne ca imi bag piciorul in ciorap, moment in care manichiurista mi-a zis sa nu fac prostia asta ca e pacat de unghii. Well, nu am ascultat, mi-am pus sosestele, cizmele si am taiat-o la cumparaturi. Cand am ajuns acasa, oja era in continuare intacta si stralucitoare. Sincer, nu inteleg de ce uneori trebuie sa aruncam cu noroi in branduri mai scumpe. Da e scump, dar stiu ca este buna si momentan nu am gasit alternativa mai ieftina si cel putin la fel de buna. Manichiura cu OPI ma tine cel putin o saptamana, culorile sunt fenomenale (desi nu ar strica sa aiba si cateva nuante mai funky), pedichiura ma tine pana cand ma plictisesc de ea si deja incepe unghia sa creasca vizibil. Da, costa 35 de lei, dar recipientul este destuld e mare si nu risc sa se intareasca oja dupa cateva aplicari. Deci OPI rulz pentru mine!

3 Comentarii to “Razboiul ojelor: OPI versus Kallos”

  1. Katrina says:

    Am acasa si oje OPI, dar si kallos. OPI e super misto, tine mult, se intinde bine pe unghie si are culori fenomenale, insa trebuie sa recunosc ca imi place si Kallos. Nu are acelasi luciu ca OPI si nici nu tine 2 saptamani… dar e ok.

    Eu de la kallos am o nunanta nude, pt french si imi place. Totusi, am mai achizitionat o nunanta rosu – portocaliu si e cam spalacita: tre sa dai 3 straturi ca sa se vada culoarea misto. Daca nu ma insel am aruncat-o pe asta.

  2. Alina says:

    subscriu! am o nuanta corai opi excelenta, insa mi`am achizitionat una roz bonbon si se aplica neuniform…ori nu stiu eu sa o aplic…cam dezamagita, insa culorile puternice raman in top! super blog

  3. Alexandra says:

    E posibil ca oja Kallos sa fi fost intarita si apoi diluata de nu s-a uscat bine. Gama Love de la Kallos in sticlutele rotunde tine foarte mult! M-am intalnit cu o clienta care inca mai avea french-ul intact …dupa o saptamana, nici mie nu mi-a venit sa cred (lol)! Si OPI e buna deci, eu sunt de acord cu faptul ca ambele sunt perfecte, una in categoria premium si una in low budget.

Comentarii