Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Unt de corp Sephora

Dintotdeauna ritualul de dupa baie a fost pentru mine un rasfat pe care nu mi l-am refuzat niciodata. Asa cum o gospodina acorda o atentie deosebita ingredientelor pe care le pune in bucatele alese, nici eu nu am facut rabat de la calitate, oferindu-i pielii mele tot soiul de produse menite sa o mentina catifelata. Cireasa de pe tort in tot procesul asta a fost momentul in care am descoperit untul de corp de la Sephora.

new-year9Avand avantajul unei texturi extrem de placute e gandita in asa fel incat sa nu fie nici prea grasa, copiind nepermis de mult textura naturala a untului, dar nici prea “apoasa” asemeni lotiunilor obisnuite. Imaginati-va o crema care va mangaie, care e absorbita relativ repede si care lasa in urma ei senzatia tactila a “pielii de bebelus”. Imbogatit cu mici particule care se dizolva in timpul masajului, produsul ajunge sa semene delicios de bine cu o spuma extrem de fina. In plus, e disponibil intr-o gama destul de larga de arome (preferata mea e de departe cea cu miros de ciocolata): creme brulle, fructe de padure, menta, lime, cocos, green tea etc. asa ca oricat de exigente ati fi, e aproape imposibil sa nu se apropie macar una dintre ele de gusturile voastre. Mai mult, aroma ramane impregnata in piele aproape la fel de mult ca un parfum (daca o folositi dupa dusul de seara cu siguranta si a doua zi veti mai simti inca mirosul cremei).

Pretul este accesibil, aproximativ 45 lei, o cutie fiind de ajuns pentru 8-10 utilizari (daca nu lasati nici un centimetru din corpul vostru sa tanjeasca nedreptatit dupa beneficiile ei). Pe scurt, daca ar fi sa fac un top al celor mai bune produse incercate/ folosite de mine de-a lungul timpului, untul Sephora ar fi pe podium. 🙂

3 Comentarii to “Unt de corp Sephora”

  1. Miss Sunshine says:

    Hmmm .. nu l-am incercat inca insa cred ca cel mai bine e sa iti fie “aplicat” pe corp de altineva .. si intins:P

  2. Lira says:

    am avut initial unul cu ciocolata, cu un miros divin de bomboane de ciocolata, insa avea mai degraba consistenta de parffait decat de unt, cred ca era si altceva…insa sephora body butter intr-adevar, unul dintre cele mai bune unturi de corp pe care le-am avut pana acum!;)

  3. […] s-a mutat pe http://www.desprecosmetice.ro. Citeste aici reviewul complet al produsului Unt de corp The […]

Comentarii