Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Lush Rub Rub Rub Gel de dus

Lush Gel de dus exfoliant Rub Rub RubDar din dar se face rar, dar fiind fan declarat Lush, Oana (nu the partner in crime 🙂 ) mi-a cedat produsele pe care le primise de la brandul asta minunat. Am incercat gelul de dus exfoliant Rub Rub Rub si mi-a placut mult la inceput, dar acum parca as schimba denumirea in Shake Shake Shake. Sarea de mare din compozitie nu prea se pupa cu gelul de dus propriu-zis, asa ca inainte de a scapa de celulele moarte trebuie sa amesteci bine de tot continutul. Imi place produsul, desi acum evit sa il folosesc dimineata cand sunt in criza de timp. Miroase foarte fain a lamaie, isi indeplineste cu succes rolul de scrub si lasa pielea moale, chiar si in zonele mai aspre (coate, genunchi). Teoretic, gelul de dus poate fi folosit si ca sampon, dar sincer nu m-as aventura.

Initial produsul trebuia sa fie destinat exclusiv membrilor forumului Lush, fiind oferit cadou la petrecerea destinata acestora. Lush UK pune la dispozitia “forumistilor” produse exclusive, special create pentru ei si care de obicei nu apar si in magazine.  Initiativa mi se pare geniala si mi-ar placea sa se intample asta si in Romania ;))

Revenind la oile noastre, gelul de dus exfoliant se gaseste in 3 variante de recipiente de 100, 250 si 500 gr, varianta medie costand 40 de lei.

Ingrediente:

Sare de mare fina, Apa, Suc organic de lamaie proaspata, Infuzie de flori de iasomie, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Esenta de mimoza, Esenta de flori de portocal, Esenta de iasomie, Ulei de lamaie, Acid lactic, Lauryl Betaine, Limonene, Parfum, Colorant 61585

Descriere produs:

Rub Rub Rub e un exfoliant cu sare de mare ce-ti anima pielea, ii da stralucire si  apoi o parfumeaza cu flori. Are acelasi parfum glorios ca Sakura – mimoza, flori de portocal si iasomie.

Comentarii