Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Unt de corp Amazon Forest – Boots

Sunt putine senzatii pe care le iubesc mai tare decat catifelarea pielii dupa ce a fost rasfatata din belsug cu un unt de corp cremos. Daca mai am si norocul sa fie parfumat in miresmele preferate, ma pot declara in al noualea cer.

AAAADKVAWJ8AAAAAAEZlrgDe curand, in ritualul meu de ingrijire din fiecare seara si-a castigat un loc binemeritat Brazil Nut & Vanilla Body Butter – Boots. Miroase incredibil (stiu ca suna ciudat dar eu zambesc singura in baie de fiecare data cand il folosesc; probabil e de la senzatia de bine pe care mi-o confera), are o consistenta moale (nu atat de fluid ca o crema dar nici atat de solid ca un sapun), intra destul de greu in piele tocmai pentru ca este foarte hidratant (lucru care pentru mine intra la categoria “plusuri”) si dimineata, cand te trezesti, inca te simti “imbracata” cu el. In plus, e ambalat in cutii generoase de 200 ml iar pretul este si el prietenos (undeva la 45 ron) deci frecventa achizitiei ar fi probabil undeva la 1/ luna.

Cu siguranta pot povesti despre el in alte 20 de paragrafe dar mi-ar fi imposibil sa descriu senzatia, textura sau mirosul. Ah, apropos de miros, prietenul meu insista sa guste din el de cand l-am luat (e drept, miroase a prajitura si aduce a budinca ;)) Asa ca, daca va hotarati sa va achizitionati unul, asigurati-va ca nu il lasati nesupravegheat pe undeva. Nu se stie niciodata…:D

Comentarii