Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Geluri de dus Balea

Review realizat de Ralu

Recunosc ca sunt mare amatoare de geluri de dus…cat mai multe, cat mai divers mirositoare. Dupa ce am folosit aproape toate aromele (de la firmele de gen Avon, Oriflame etc.) m-am reprofilat pe o alta gama despre care pot spune momentan ca sunt dependenta: Balea.

Am descoperit acest lant de produse cand am fost plecata pentru prima data din tara, in 2001, in Austria.

La recomandarea unui localnic, am intrat in lantul de magazine DM, ce comercializau atunci, produse doar pentru Austria, Elvetia si Germania. Mi-am cumparat cateva (in Romania in 2001 nu exista explozia de firme cosmetice care este acum) si am ramas incantata de ele, dar dezamagita ca la noi nu se gasesc.

De la sfarsitul lui 2008 am descoperit in magazinul Real Bucuresti si lantul DM…si bineinteles, de atunci il vizitez mai mereu.

Gelurile de dus  Wellness si Crème de dusche sunt printre produsele lor de top.

Puncte tari / avantaje:balea_spa_dusche

  • foarte frumos si puternic mirositoare;

  • fac multa spuma;

  • au arome foarte variate ( levantica, magnolie, flori de soc, spa zen, miere de albina si vanilie etc.) – cel putin 10 sortimente;

  • in fiecare zi de luni a saptamanii, se face o reducere de 10 % la orice produse cumparat in magazin!

  • destul de ieftine. De ex. 300 ml costa 8 Ron. (nu va lasati induse in eroare de stereotipul “ieftin si slab calitativ”).

3 Comentarii to “Geluri de dus Balea”

  1. laly says:

    Si eu ador gelurile de dus Balea, mai ales cel de smochine il ador. Mi-am cumparat si tot setul pt fata: demachiant, apa pt fata si crema 24 ore. voi vedea, deobicei fata mea nu e capricioasa, nu-mi plac doar cremele f.grase cum este Nivea.

  2. Katrina says:

    Si eu sunt mare amatoare de produse DM. CHiar de curand am cumparat o serie noua si am scrie deja cateva review-uri. O sa incerc si gelurile de dus pentru ca am auzit numai de bine despre ele.

  3. Ana says:

    Eu am un sampon si balsam Balea pentru par saten si sunt foarte multumita, desi am citit doar review-uri negative.

Comentarii