Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Crema hidratanta cu mar – Clinians

Ieri mi-am cumparat o crema hidratanta pentru tenul normal si mixt cu apa de fructe activa (extract de mar) de la Clinians. Marca este de origine italiana si, sincera sa fiu, nu mi-a inspirat foarte multa incredere prima data, dar mi-am spus – hai sa incerc, mai ales ca pretul era accesibil.

Cum am ajuns acasa, am deschis borcanelul magic si am testat noua crema, pe maini. Mi-a placut mirosul, insa mi se parea ca nu intra prea repede in piele.

Dimineata, dupa demachiere si tonifiere, am aplicat crema si – surpriza! Cu o textura de gel fondant, foarte fresh, a patruns imediat in piele, probabil din cauza ca aveam tenul deshidratat (chiar daca e mixt!). Ca textura, seamana cu HappyDerm de la L’Oreal, insa are un miros mai natural, deci mai placut si nici nu este agresiva cu pielea (HappyDerm “pisca”). M-a cucerit in mod iremediabil!

clinians_apademar

Aceasta crema-gel este recomandata tenului tanar, mixt si deshidratat – chiar si acum, dupa aproape 10 ore de cand am aplicat-o, am o senzatie de confort si hidratare! In plus, protejeaza pielea de factorii externi pe toata durata zilei. Lista de ingrediente suna foarte ok: nu contine derivati de parafina, in schimb contine o cantitate impresionanta de Pyrus Malus – adica mar, ceea ce inseamna ca este eficienta si pe termen lung. In schimb, contine destul de mult parfum, asa ca daca va stiti sensibile, testati crema pe o mica portiune inainte de aplicare!

Pret: 45 lei pe site-ul distribuitorului din Romania, 21 de lei in hypermarket

Cantitate: 50 ml

Comentarii