Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Servetele demachiante: Garnier versus Boots No7

Garnier servetele demachiante Clean Sensitive

Garnier servetele demachiante Clean Sensitive

Am incercat servetele demachiante de la Garnier, Clean Soothing Sensation, adica servetelele pentru piele sensibila. Da, curata destul de bine, nu ma ustura pielea, cum mi se intampla de obicei, servetelele sunt destul de bine imbibate in lotiune demachianta, asa ca nu exista pericolul ca ultimele servetele sa se usuce, cum am mai patit. Exista insa o problema: simti ca pielea te strange dupa curatare. E ca si cand ai avea, nu stiu, suc uscat pe fata, asa ca primul impuls e sa te duci la baie sa te speli. Dar daca esti ca mine si te demachiezi din pat fix inainte de culcare, mai bine stai si induri decat sa faci o vizita nocturna la baie. Probabil ca motivul acestei probleme este tocmai cantitatea prea mare de demachiant. Efectiv poti sa le storci siai mari sanse sa iti intre in ochi daca strangi un pic mai tare servetelul in mana.Mai mult, una dintre promisiunile produsului este ca lasa pielea fresh, neunsuroasa, iar senzatia de dupa este extrem de confortabila. Ma rog, sunt mai multe promisiuni enumerate :p. Eu nu le recomand.

Boots No7 Quick Thinking servetele demachiante 4 in 1

Boots No7 Quick Thinking servetele demachiante 4 in 1

Cel mai mult imi plac servetelele demachiante de la Boots No7, Quick thinking 4 in 1. Imi place ca sunt potrivite si pentru curatarea tenului si a regiunii din jurul ochilor, hidrateaza si pielea nu devine lipicioasa, ci catifelata. Printre dezavantaje se numara ambalajul si pretul. Nu imi place mecanismul de inchidere/deschidere, pentru ca e un fel de capac de plastic care se dezlipeste usor daca porti servetelele in geanta. Si nu ar fi asta problema, dar se usuca imediat servetelele ramase.Un pachet contine 30 de servetele si costa 24 de lei. Toate produsele Boots se gasesc in magazinele Sensiblu.

Un comentariu to “Servetele demachiante: Garnier versus Boots No7”

  1. Oana says:

    mie imi place tocmai mecanismul de inchidere/deschidere de la servetelele boots. singurul lucru care chiar ma deranjeaza la ele este pretul… ouch!

Comentarii