Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Mascara Avon SuperShock

Cand eram mica eram fascinata de clestele mamei pentru gene curbate. E drept, mi se parea ca aspectul ducea periculos de mult catre un instrument de tortura dar cu toate astea stiu ca era pe lista lucrurilor pe care imi propusesem sa le folosesc la vremea potrivita.

Cu timpul, tehnologia a avansat suficient de mult incat sa nu mai fiu nevoita sa apelez la tertipuri ca cele de odinioara. Timpul insuficient si comoditatea reprezinta astazi doua motive puternice pentru care intotdeauna imi aleg produsele cu grija, cautand in primul rand posibilitatea de a face mai multe lucruri deodata. In cazul mascarei, alungire, volum, curbare…hmm, toate intr-unul singur era destul de greu de crezut. supershockEi bine, iepurele a sarit de acolo de unde ma asteptam mai putin si mi-a asezat in trusa de make-up mascara Avon SuperShock. Cu o perie ciudata la prima vedere, groasa si foarte bogata, cu un pigment de un negru intens si un aplicator extrem de sensibil, produsul chiar reuseste sa le faca pe toate. Ce e si mai interesant e ca reuseste sa lase impresia unor gene mult mai lungi si mai dese fara a crea implicit si aspectul acela total insestetic de “paianjen” (gene lipite, cu particule e mascara stranse la capatul lor). In plus, nici costul nu e unul care sa lase buzunarele goale: in jur de 20 ron.

Sincer, in momentul asta in cutia cu produse de make-up mai am o mascara de la Boots si alta de la Sephora (ambele apartinand unor branduri mult mai scumpe). Cu toate astea, vor sfarsi probabil daruite sau pur si simplu nefolosite pentru ca SuperShock chiar imi ofera ceea ce imi doresc de la un astfel de produs.

Un comentariu to “Mascara Avon SuperShock”

  1. Oana says:

    Si eu folosesc aceasta mascara de aproape 2 ani si nu renunt la ea.Intre timp mi-am mai luat 2 de la maybelline dar nici nu se compara si in plus au pretul dublu fata de supershok.Nu pot sa spun ca sunt mare fana a produselor avon dar de acest produs sunt foarte foarte multumita.

Comentarii