Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Lush Balsam Coolaulin

Balsam Lush CoolAulinPentru mine balsamurile au o conotatie negativa. Mi se pare ca imi moare parul daca il imbalsamez. Pe bune. Ori mi se ingrasa mult prea repede si tre sa il resuscitez prin spalare temeinica, ori buclele mele stau pleostite si triste.

Insa m-am pricopsit cu o podoaba capilara cam pretentioasa, asa ca nu pot sa rezist prea mult fara un tratament bun. Problema e ca am facut ceva experimente chimice reptetate pe parul meu si acu asta micu s-a gandit sa se revolte si cere ingrijire speciala. Adicatelea e uscat, are firul subtire, mai bine ma impusc decat sa bag peria in el (de-asta uneori fac loate din acelea specifice maidanezilor inainte de naparlire) si altele.

Totusi acum am inceput sa folosesc balsamul Coolaulin de la Lush. Dupa cum se poate lesne observa, am capatat o oarecare dependenta de acest brand si in curand cred ca pot sa imi deschid magazin Lush in baie.
Coolaulin inseamna “par frumos” in celtica si exact asa arata si parul meu acum :p Bine, nu chiar acum pentru ca m-am spalat de dimineata si nu am mai apucat sa il si aranjez. Ideea e ca parul meu acum arata sanatos, e mai stralucitor, pot sa bag mana in el fara sa plang incercand sa o recuperez, e moale rau, fara sa fie lipsit de volum. Singura problema este ca acum trebuie sa il si aranjez. Adica sunt cam dezordonate buclele si tre sa ma inarmez cu difuzorul si un strop de spuma. Daca folosesc doar samponul cu bere, atunci pot sa fac economie la produse de hairstyling.

Balsamul este special pentru parul cret, uscat si/sau vopsit, se gaseste in recipiente de 100, 240 si 490 gr. E putin cam scump, varianta medie fiind cam 40 de lei. Dar e bun si natural si eco friendly.

Miroase a cocos, este cremos si alb, iar ambalajul este extrem de simplu. Printre ingrediente se numara

  • decoct si lapte de cocos bogate in proteine – inmoaie parul
  • suc de lamaie, care confera stralucire
  • ulei de vetiver
  • lanolina
  • rasina de benzoin pentru un miros placut.

Descrierea produsului:

Acest balsam isi pune magia in functiune in cazul parului uscat sau tratat chimic, adica acolo unde cuticulele sunt deschise. Parul sanatos straluceste pentru ca soarele se reflecta in cuticulele aplatizate. Coolaulin este bogat in nuca de cocos, ideala pentru a-ti face parul matasos si lucios. Te vei surprinde inventand motive pentru a-l folosi.

Coolaulin se gaseste in magazinele Lush si online pe www.lush.ro.

Un comentariu to “Lush Balsam Coolaulin”

  1. U’re such a Lush junkie! 😀 Dar, sincer, cuvintele tale (multe!) despre produsele Lush m-au convins mai mult decat descrierile lor. 🙂

Comentarii