Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Bioderma Sebium Mat

Acum cateva zile Andra povestea incantata de setul Bioderma primit in dar. Iata ca a venit si randul meu sa ma minunez de calitatile produselor frantuzesti.

Pana de curand machiajul de dimineata era dificil tocmai pentru ca incepea prost de la baza. Avand un ten mixt, toata zona T era lucioasa, grasa si greu de matifiat. Mai mult, cateva ore mai tarziu, pudra si fontul de ten nu mai rezistau atacului sebumului si iar “straluceam” (iar in cazul asta din pacate sensul cuvantului nu e nici pe departe unul pozitiv). Acum 2 saptamani insa, o prietena mi-a recomandat sa incerc Bioderma Sebum Mat si…wow! Este ideal pentru persoanele care se confrunta cu aceeasi problema a tenului. Se intinde foarte usor (e sub forma de gel), intra imediat in piele, uniformizeaza si pregateste pielea pentru make-up. E drept, spre dupa-amiaza  efectele ei nu mai sunt la cote maxime dar oricum, prin comparatie, situatia este mult imbunatatita.

Nu stiu daca sunt creme mai bune menite sa rezolve problemele tenului mixt, dar cu siguranta dintre cele incercate de mine, la asta ma voi opri pentru multe vreme de acum inainte.

Comentarii