Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Strawberrynet.com – produse cosmetice la preturi promotionale

Alina mi-a dat mai multe informatii despre strawberrynet.com (magazin online de produse cosmetice, recunoscut pentru preturile foarte mici si promotiile permanente) intr-un comentariu. Mi-am permis sa ii public comentariul intr-un post nou, nu de alta dar mi se pare extrem de util si nu as vrea sa fie trecut cu vederea :).

Vin de regula in 5 zile-o saptamana (foarte repede avand in vedere distanta, nici din RO nu vin asa de repede), iti vin la posta de cartier, inainte veneau la posta pt strainatate NON UE (la mine in oras era in cealalta parte a orasului, foarte peste mana). Iar la posta nu platesti nimic, nici o vama, nimic.
Taxa de transport e asa: La parfumuri au 10% din valoarea produsului, maxim 15$. Eu de craciun de exemplu am comandat 10 parfumuri, cadouri pt toata lumea, au fost vreo 330 de dolari si am platit 15$ transportul, desi daca era 10% trebuia sa fie 33, nu-i asa? Iar acum de valentines au promotie 10% reducere la parfumuri, cu alte cuvinte transportul e gratuit. I-am cumparat iubitului meu un set de 5 parfumuri de 15ml de la calvin klein, ceva pachet de colectie la 1.300.000 tot setul, mi s-a parut super oferta ) .
Iar la creme, machiaje etc nu platesti nimic taxa de transport. Stiu sigur asta pt ca mi-am comandat in mai multe randuri cosmeticale de la ei. Nu stiu inca cum e daca iti comanzi si creme si parfum…ti le pune in 2 cutii, sau toate impreuna? nu stiu exact.
Pe langa asta stii bineinteles de reducerile pe care ti le ofera daca esti client fidel, eu am comandat deja de mai multe ori si sunt la 10% reducere la toata comanda D .

Un comentariu to “Strawberrynet.com – produse cosmetice la preturi promotionale”

  1. Alina says:

    Am aflat acuma de la tantile de la posta, ca de fapt coletul il aduce postasul acasa, dar cum niciodata nu e acasa nimeni la mine cand vine posta, amandoi lucram pana la 5-6, coletul se intoarce la posta de unde il ridicam de obicei.
    Deci e si mai misto de fapt:)

Comentarii