Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Asla Vital – crema hidratanta pentru ten sensibil

Review realizat de Oana careia ii multumesc mult mult
Am tenul hiper-dificil. E un cosmar: mi se cojeste – zici ca sunt sarpe. Pur si simplu se exfoliaza permanent. Si pe de alta parte imi apar cosuri altoite in zona “T”, din acelea pe sub piele care dor si deformeaza fata.
Am incercat tot! Absolut tot! De la creme date de dermatolog si dermocosmetice pana la masti si unsori dintre cele mai sclifosite – Dior, Chanel, Lancome. Toate ma ustura ingrozitor cand le aplic pe fata si nu imi rezolva deloc problema.
Acum ca a venit iarna, va dati seama ca e si mai greu cu tenul uscat si exfoliat. Am luat iar la rand toate cremele. La un moment dat am dat de un ser iluminator de la Artristy, Amway (nu stiu exact cum se numeste, dar cam asa suna). Cand ma dadeam cu el nu ma ustura foarte tare, insa dupa cateva minute fata incepea iar sa se cojeasca. Ca si cand m-as fi dat doar cu apa. Era de asteptat, e foarte “subtire” serul, nu hidrateaza mult, dar macar nu ma ustura…
Ei bine, dupa toate aceste aventura, am descoperit Asla Vital, crema hidratanta pentru ten sensibil. E un miracol. Si pe deasupra un miracol ieftin. Are textura placuta, nu ustura, hidrateaza si face minuni.

Pretul cremei este in jur de 25 lei (in supermarketuri se gaseste la 15 lei – am auzit, dar n-am cautat, deci nu bag mana in foc)
Si va recomand si gelul de ochi corespunzator fiindca e la fel de bun si hidratant si pe deasupra te cam scapa de pungile de sub ochi. Eu l-am luat cu 15 lei (dar este posibil sa-l gasiti si mai ieftin).

2 Comentarii to “Asla Vital – crema hidratanta pentru ten sensibil”

  1. andra says:

    sa stii ca iti dau dreptate ca nu prea gaseti produse bune pentru tenul sensibil si uscat. si eu ma chinui si incerc tot felul de creme de la toti… aslavital inca n-am incercat, dar ma duc chiar azi sa caut sa-mi cumpar. revin cu impresii 🙂

  2. […] povestit in trecut despre crema magica hidratanta de la AslaVital care a facut miracole pentru tenul meu insuportabil. Prin urmare, avand […]

Comentarii