Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Fard de sprancene si de pleoape Givenchy

Givenchy Eye & Brow PrismeNatura nu a fost tocmai generoasa cu sprancenele mele, asa ca orice mic ajutor este bine venit. O perioada mi-am vopsit sprancenele, dar efectul dura maxim cateva zile. Am incercat sa folosesc creionul, dar rezultatul nu era natural. Ultima oprire pe lista de incercari este fardul pentru sprancene.

Ca de obicei, am dat o tura prin Sephora, am incercat produsul de la Lancome, m-am interesat de cel de la Benefit si intr-un moment de inspiratie am intrebat-o pe una dintre vanzatoare ce fard foloseste pentru sprancene. M-a indrumat spre Givenchy, iar decizia mea era deja luata.

Principalul avantaj este ca poti combina 4 nuante mate pentru a obtine o culoare perfect adaptata. In al doilea rand rezista, rezista, rezista! Ajunsa acasa evident ca primul lucru facut a fost sa testez noua minune chiar in oglinda de la intrare, unde cantitatea de lumina naturala este aproape egala cu 0. Dupa ce am tot turnat cantitati de fard/pudra, m-am uitat si in lumina naturala. Sa spunem ca am urlat launtric, nu de alta dar nu am vecini intelegatori. Am zis sa tamponez din exces cu ajutorul unui disc demachiant. Mare mi-a fost mirarea cand discheta s-a aratat curata. Am insistat si abia abia am reusit sa sterg un pic din exces. Fardul se tine de spranceana cu toata forta pe parcursul zilei.

Ca sa fie trusa completa avem: una bucata perie pentru a pieptana si disciplina sprancenele, aplicator pentru fard si penseta minuscula. Penseta nu am incercat-o inca, pentru ca e atat de mica incat nu-mi vad degetele miscandu-se prea agil cu ea.

Dracia costa destul de mult, cam 140 de lei in magazinele Sephora, iar numele original este Givenchy Eye & Brow Prisme

Un comentariu to “Fard de sprancene si de pleoape Givenchy”

  1. Sonia B. says:

    Buna,vreau sa te intreb daca esti multumita de acest produs si daca sprancenele au o culoare naturala dupa ce folosesti fardul.multumesc

Comentarii