Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

OPI 3 in 1 – baza, top si intaritor

Am avut din nou experiente nu tocmai placute cu unghiile, datorate in special “grijii” pe care manichiuristele o acorda mainilor tale. Intrucat indepartarea cuticulelor se producea intotdeauna cu mici zgarieturi ale unghiei, nu a durat mult pana sa se vada efectele. Anyways, m-am hotarat sa imi iau soarta in maini si sa ma apuc sa imi fac singura manichiura.

Ulei de cuticule – check

Betisoare din lemn pentru indepartarea cuticulelor – check

Pila profi – check

Si ajungem la capitolul base coat. Dupa ce am stat vreo cateva minute la raionul OPI dintr-un magazin Sephora, o vanzatoare a venit sa imi ofere ajutor si expertiza. I-am zis ce am nevoie si mi-a recomandat din inima produsul 3 in 1: baza, top si intaritor. Desi aveam nevoie doar de baza, am zis ca e afacere, domnule, si am nevoie de acest minunat produs. Am platit vreo 70 de lei la casa pentru el si m-am dus acasa fericita sa il testez.

Ce am aflat: baza sigur nu e, pentru ca nu se lipeste a naibii oja (tot de la OPI) nici sa o rog. Abia pe la al doilea strat se intrevede luminita. Era ca si cand as fi incercat sa colorez cu acuarele o portiune data cu ceara. Bun, ma chinuiesc, reusesc, iese o minunatie de manichiura in trei straturi, acu sa dau din nou pentru a ma bucura de calitatile de top coat ale produsului. Nicio diferenta estetica: nu tu luciu, nu tu nimic, dar timp de uscare prelungit peste rabdarile mele. Nu cred ca mi-a rezistat doua zile manichiura si avand “experienta” cu topul pentru uscare rapida (nu spray-ul) stiu ca un top de la OPI chiar poate sa prelungeasca viata manichiurii.

Comentarii