Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Happy happy joy joy

Decor: biroul. Personaje principale: eu si colegele mele Silvia si Liana. Situatie: entuziasmul privind blogul incepuse sa se diminueze dramatic si incepusem sa imi pun problema daca intr-adevar ar fi de folos sau nu. Avand in vedere ca nu e prima tentativa de blog, eram pe punctul de a il cam lasa balta. Dar am primit doi stimuli destul de puternici.

In primul rand, Silvia mi-a reprosat ca nu i-am spus despre blog. Cum aflase de el? Nu stia sigur daca merita sau nu sa investeasca in fondul de tenย  La Prairie si Raluca i-a recomandat sa arunce o privire pe acest blog pentru ca stia ca fusese un review fix pe produsul asta. Concluzia: blogul chiar raspunde unei nevoi. Asta daca reusesc sa adun cel putin cateva review-uri per week :p. Asadar, m-am asezat putin si am rugat-o pe Silvia sa imi povesteasca despre cele mai bune produse folosite de ea. Maine, cel tarziu, voi povesti despre produsele ei favorite.

In al doilea rand, am apelat si la un alt fan de cosmetice, Liana, care mi-a dat toate detaliile pentru a scrie cel putin 3 review-uri complete. Am scris deja un review al unui produs testat si de mine si de ea. M-am bucurat mult ca nu sunt singura nebuna informata despre cosmetice si ca mi-a explicat toate motivele pentru care iubeste anumite produse cosmetice. Multe dintre persoanele cu care am vorbit pur si simplu sunt multumite de un brand sau de un produs, fara a putea enumara toate diferentele dintre el si un alt produs concurent. Well, dupa discutia cu Liana, daca as avea tenul mixt cu siguranta as folosi produsele recomandate de ea ๐Ÿ™‚

Pe langa motivele acestea si cele enumerate in pagina despre blog, intr-un fel m-a influentat si lansarea cerecomand.ro

Un comentariu to “Happy happy joy joy”

  1. Liana says:

    Chiar ca nu ai zis de blog, noroc ca l-am gasit ๐Ÿ™‚
    Spor!

Comentarii