Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Keune – spuma pentru volum la radacina

Keune Root VolumizerMi-am cumparat acum vreun an spuma pentru volum la radacina de la Keune (Root Volumizer) si am tot amanat reviewul produsului pentru ca nu reuseam sa pun in balanta argumentele pro si argumentele contra. Ieri am folosit din nou spuma si de data aceasta parul nu era proaspat spalat. Am ramas placut surprinsa cand am vazut ca in mai putin de 5 minute parul meu lipit parca de cap decolase de la sol. Azi dimineata, am reimprospatat efectul umezind usor radacina si scarpinandu-ma un pic in cap si acum ma bucur din nou de volum.

Principalele doua inconveniente ale produsului sunt pretul piperat – 80 de lei – si efectul de fixare puternica, care echivaleaza cu par imposibil de descurcat la radacina.

Produsul este sub forma de spray si la pulverizare se transforma in spuma. Trebuie sa te inarmezi cu un pieptane, trasezi o carare, pulverizezi de-a lungul ei, apoi alta carare, aplici produsul si tot asa. La sfarsit te scarpini un pic la radacina cat sa dai volum si parul va ramane fixat asa. Fixat foarte puternic si imbacsit la radacina. Nu este sesizabil faptul ca acum ai radacini de otel, dar daca te joci cu mana in par e foarte posibil ca degetele sa ramana lipite de cap. Mie imi place sa am volum si am trecut peste acest inconvenient :p

Spuma este foarte rece si pret de cateva minute iti va ingheta capsorul.

Un comentariu to “Keune – spuma pentru volum la radacina”

  1. Cristian Lay says:

    Am folosit si eu acest produs si mi-a placut foarte mult.

Comentarii