Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

OPI Matte Collection

OPI Matte Collection

In ultima vreme mi s-a pus pata rau rau rau de tot pe ojele mate. Am citit o gramada de reviewuri nasoale referitoare la acest trend si la culorile disponibile, dar eu una ma declar indragostita.

Prima data, am incercat o oja mata de la OPI, un mov inchis ce batea inspre negru si am zis ca nu voi mai purta oja stralucitoare o lunga perioada de timp. Dupa indelungi cautari de oje mate, m-am oprit asupra colectiei OPI Matte si mi-am ales doua nuante: Russian navy Matte si Paz-itevely Hot Matte. Nuantele exista si in varianta “normala”. Le-am comandat de pe www.beauty-store.ro pentru ca doar aici am gasit colectia. Ojele au costat 37 de lei fiecare, joi am plasat comanda, vineri am facut schimburi de mailuri cu magazinul, iar luni intram in posesia minunatiilor.

Russian Navy imi place de departe cel mai mult, Paz-itevely e un pic mai pitzi si are si un strop de straluciu metalic.

Avantaje:

  • culorile, culorile, culorile!

Dezavantaje:

  • pretul, evident 🙂
  • nu rezista decat o zi doua pana se ciobesc. Chiar de pe ambalaj sunt avertizata ca variantele mate nu rezista la fel de mult ca alte lacuri OPI
  • nu pot fi folosite impreuna cu alte lacuri: base coate, top coat, spray. Eu una am incercat sa dau cu spray-ul de uscare rapida de la OPI si nu am facut decat sa patez unghia
  • nuantele nu raman complet mate; luand contact cu mancare si altele, nuanta incepe sa capete luciu. Am gasit insa solutia, lac matifiant de la E.L.F. (doar 8 lei :D)
  • nu se usuca atat de repede pe cat pare. Initial am fost socata de cat de repede pare a se usca, din cauza ca dupa 10-15 secunde de la aplicare, lacul isi pierde complet luciul. In realitate, trebuie sa mai ai grija 10-15 minute.

Anyways, in ciuda listei lungi de dezavantaje, eu raman fidela OPI Matte. Intre timp am comandat si doua nuante mate de la Peggy Sage: un gri demential si un visiniu. Revin cu review imediat ce le primesc.

Revin si cu imagini, imediat ce imi refac manichiura 😀

Un comentariu to “OPI Matte Collection”

  1. […] Comentarii « OPI Matte Collection […]

Comentarii