Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Magazinul online Melkior.ro

melkior

Mi-am dorit foarte mult sa incerc ojele mate de la Peggy Sage si din comoditate am preferat sa le comand online. Le-am gasit pe www.melkior.ro, site-ul distribuitorului. Primul soc: nu pot vedea preturile si nu pot comanda decat daca sunt logata. Trecem peste… Imi creez cont si aflu ca va dura 24 de ore pana va fi activat… Weird din nou. In cele din urma, a doua zi spre seara am cont. Miercuri plasez comanda, dupa jumatate de ora sunt sunata, mi se comunica din nou pretul, mentionandu-se ca este mai mic decat fusese calculat online si ca voi primi si un cadou. Acum comanda era sub 200 de lei, dar am fost asigurata ca livrarea va fi gratuita. Deja isi spalasera din pacate. Reducerile si cadourile au avut si darul de a ma face sa uit ca operatoarea nu stia ce e ala dativ. Vineri seara primesc coletul. Il deschid emotionata si aflu de ce comanda mea costase mai putin: imi inlocuisera un produs… In loc sa imi dea o paleta de rujuri, am primit un fard lichid alb sclipicios. In secunda doi am verificat online ce comandasem, de teama sa nu fi facut eu vreo incurcatura. Nope, nu era vina mea. Ciresica de pe tort: coletul avea atasat un mesaj, ce suna ceva de genul: “acest pachet a fost special pregatit pentru dumneavoastra de Mihaela”. Multumesc, Mihaela….

2 Comentarii to “Magazinul online Melkior.ro”

  1. Am si eu oja mata de la Peggy Sage comandata tot de la Melkior, dar este de o calitate foarte proasta. A sarit imediat de pe unghii.
    Despre Melkior…ce sa spun…au preturi destul de mari, chiar si cu discountul ala de 30 %.

  2. Ioana says:

    Folosesc foarte multe produse de la Peggy Sage. M-am bucurat sa aflu ca le pot comanda on-line pe http://www.melkior.ro, pentru ca nu locuiesc in Bucuresti. Mi-am luat cateva oje mate ( pe langa alte produse), dar sunt foarte multumita de ele, de altfel de toate produsele lor. Probabil ca Betty nu a folosit-o corect, adica : unghia, inainte de aplicarea ojei, trebuie degresata, se aplica o baza ( de ex. il folosesc pe acesta, e un produs 2 in 1:http://bit.ly/dJoE0x ), si cele 2 straturi de oja.(asta in cazul ojelor mate)
    La ojele lacuite, pe langa pasii descrisi mai sus, ultimul strat este de Top Coat.
    Incearca si varianta aceasta si mai vorbim.

Comentarii