Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Uriage Hyseac

Uriage HyseacUrasc crema asta. Pe bune! Si de obicei nu am sentimente atat de puternice pentru o crema. Teoretic, trebuia sa fie perfecta pentru tenul meu mixt si deshidratat. La inceput era chiar ok, adica in prima saptamana. Nu ma asteptam la schimbari majore de la inceput si adevarul este ca nu am tenul atat de problematic. Se absoarbe foarte rapid, are concentratie mare de apa. Dupa prima saptamana insa, idila a inceput sa scartaie. Tenul meu devenise mai sensibil decat de obicei. Cand aplicam crema tenul meu o lua razna si ma ustura ingrozitor. Acum cateva zile am observat ca incepe sa mi se cojeasca pielea. WTF? Fata mea arata exact ca atunci cand ti se cojeste bronzul cu singura exceptie ca nu sunt bronzata… Colac peste pupaza, m-am pricopsit si cu vreo cateva cosuri. Singura concluzie bunavoitoare pe care pot sa o trag este ca nu e potrivita pentru tenul mixt, desi ambalajul spune altceva.

4 Comentarii to “Uriage Hyseac”

  1. […] 2009 de desprecosmetice Sunt salvata! Dupa ce am patimit cu “minunata” crema de la Uriage, iata ca am primit o mana de ajutor din partea noii creme de la Ivatherm. Este vorba despre Ivamat, […]

  2. alexandra says:

    pentru toate domnisoarele cu ten sensibil ca si al meu, recomandat cu tarie crema de fata de la Amway……… se numeste Artistry Essentials, are 30 ml si desi pentru foarte multe va parea o cantitate infima pe mine m-a tinut cam trei luni de zile aplicata zilnic. are o consistenta usoara, dar in acelasi timp hidrateaza foarte bine. singurul dezavantaj ar fi poate pretul 70lei. dar pentru cine vrea sa si-o achizitioneze vreau sa mentionez ca nu se gaseste in comert, o puteti lua direct de pe site : http://www.amway.ro, sau de la cineva care se ocupa cu comercializarea produselor de la Amway.

  3. […] februarie 2009 de Andra Am primit un comentariu foarte interesant la postul despre crema Uriage Hyseac, asa ca am decis sa il public ca review de […]

  4. Vali says:

    recomand cu incredere Amway.
    dupa cateva zile de utilizare a setului demachiant de la Artistry s-au vazut schimbari majore pe ten-mai curat,luminos,fara cosuri.

Comentarii