Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Ivamat -crema hidratanta pentru piele sensibila, normala si mixta

ivamat - crema pentru ten sensibil, normal si mixtSunt salvata! Dupa ce am patimit cu “minunata” crema de la Uriage, iata ca am primit o mana de ajutor din partea noii creme de la Ivatherm. Este vorba despre Ivamat, crema extrem de hidranta si potrivita tenului meu mixt.

Nu ma mai ustura deloc pielea, nu mi se mai descuameaza, mi-au disparut si blestematele alea de cosuri (erau 3 mici, dar tenul meu nu este obisnuit cu astfel de intrusi). Crema este extrem de confortabila atata timp cat nu aplici cantitati industriale. Obisnuita fiind cu creme mai… fluide, initial am dozat prost cantitatea de crema si tenul meu s-a revoltat. Acum aplic o cantitate foarte foarte foarte mica si totul este ok. O folosesc de aproape o saptamana, deci nu pot sa imi dau cu parerea in legatura cu celelalte promisiuni ale produsului.

Pot doar sa spun ca inainte daca imi luam un pic obrajii la scormonit, punctele albe erupeau cu usurinte (stiu ca nu e voie sa fac prostii din astea, but I can’t help myself). Acum parca s-au mai calmat vulcanasii. Sper ca intr-o luna sa se diminueze considerabil pana spre disparitie. Va anunt daca da sau nu 🙂

Pret recomandat: 66,64 lei. 50 ml

Prezentarea cremei: ivamat-crema-hidratanta

Un comentariu to “Ivamat -crema hidratanta pentru piele sensibila, normala si mixta”

  1. Viorela says:

    Deci? Ce s-a intamplat dupa o luna? Sincer ma gandesc sa imi achizitionez si eu aceasta crema, desi pana acum am folosit decat de la Bepanthen, pentru ca am un ten cu tendinta acneica si foarte sensibil (daca foloseam alta crema inafara de Bepanthen imeiat ini apareau cosulete, iar fata mi se inrosea). Mi-o recomanzi???

Comentarii