Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Mascara Masterpiece Max Factor

Rimel Max Factor Masterpiece DefinitionEu am incercat doua dintre cele 3 tipuri de mascara din gama Masterpiece si sunt 150% multumita 🙂 Mi-a placut mult primul mascara din colectie: Masterpiece Definition. Genele aratau bestial fara a fi artificiale. Perfect definite, lungime numai buna, volum peste asteptari. Si uneori adormeam fara sa ma demachiez si a doua zi inca arata bine rimelul :p

Max Factor Rimel Masterpiece Beyond Length ColourAcum folosesc Max Factor Masterpiece Beyond Length Colour. L-am primit, ca altfel nu mi l-as fi cumparat. Mascara este la fel de buna, dar ma enerveaza ca are doua capete. Eu il folosesc doar pe cel negru si nu inteleg de ce ar trebui sa adaug un strop de culoare pe gene. Daca dau cu auriu atunci, genele nu mai par asa lungi, daca as folosi roz as aparea direct pe Pitzipoanca.org si tot asa. Deci sunt 50% multumita, pentru ca jumatate din produs nu imi foloseste :p

2 Comentarii to “Mascara Masterpiece Max Factor”

  1. Liana says:

    Este buna periuta la el, dar se usuca de 3 ori mai repede decat orice alt mascara, dar nu la fel de repede ca cele de la L’Oreal:P.
    Mi-am luat Masterpiece in noiembrie si in decembrie spre sfarsit nu il mai puteam folosi si din lipsa de altceva la indemana am luat din nou vechiul Maybelline, produdul este acesta.
    http://www.maybelline.ro/products/eyes/l29l30l31l594l595.htm
    Si acum, in februarie, tot pe acesta il folosesc, si desi este luat de vara trecuta, este ca nou.
    Si da, stiu, e bine sa inlocuiesti mascara la fiecare 3 luni. Dar nu ma pot dezlipi de prietenul meu bun, din lipsa de alte alternative mai bune.

  2. desprecosmetice says:

    Pe mine m-a tinut cam 3 luni cel auriu, dar a fost si prima mascara pe care am folosit-o zilnic, asa ca nu mi-am pus si problema uscarii. Multumesc mult, asadar, pentru comment. Cel cu doua capete il am de ceva vreme si nu da semne de uscare.

    Pls mult verifica linkul de la Maybelline ca nu merge :-s

    LE: acum merge linkul 🙂

Comentarii