Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Upgrade de buze

Post realizat de Oana

Nu aveam buze. Acum am. Mi-am injectat silicon in ele. Mi s-a spus ca marirea este definitiva, insa sincer nu am speranta ca nu il voi mai repeta niciodata, insa imi doresc ca efectul rezultat sa dureze cativa ani. Pana acum, sunt foarte multumita de buzele mele.

Cum se face?

Este un tratament care se intinde cam pe jumatate de an: iti faci un set de injectii o data pe luna. Injectiile se fac in buze dupa ce ai fost anesteziata cu un gel. As minti sa spun ca nu doare. Este o senzatie neplacuta cand iti infige acul in buze, precum aceea cand te anesteziaza stomatologul. Insa este o durere suportabila, mai ales cand esti constienta ca baba trebuie sa sufere la frumusete.

Imediat dupa injectii, timp de cateva ore, buzele iti sunt umflate de parca te-ar fi pocnit barbatul :D. Mai apoi efectul dispare si totul pare natural. Dupa prima sedinta eu am avut si cateva vanatai mici in jurul buzelor, dar puteau fi usor acoperite cu fond de ten, deci nu pot spune ca m-au deranjat foarte tare.

Am fost avertizata de la bun inceput ca rezultatele nu se vor vedea imediat, ci abia dupa a doua sedinta voi vedea diferente. Eu aveam buzele usor inegale, in sensul ca jumatate din buza superioara era mai mica. Dupa prima sedinta, jumatatile s-au egalat iar eu am fost foarte fericita cu acest prim rezultat.

Mai apoi, am mai facut inca 3 sedinte, deci 4 in total si m-am oprit fiindca voiam un rezultat natural, nu un bot a la Gina Pistol. Sunt foarte multumita de ce a iesit si pana la acest moment n-as sti sa va spun vreun inconvenient.

Toata procedura costa in jur de 800 euro, dar daca stai sa te gandesti ca urmezi tratamentul 6 luni, inseamna cam 130 euro/luna pentru un rezultat permanent, ceea ce nu mi se pare deloc un capat de lume.
Eu mi-am facut aici tratamentul.

Update:

Am rugat-o pe Oana sa ma lase sa ii imortalizez buzele cu telefonul meu prost :p

buze marite

7 Comentarii to “Upgrade de buze”

  1. […] ce am facut rost de buze, am pornit la cautare de rujuri… nu are sens sa povestesc despre toate nenorocirile pe care le-am […]

  2. Cristina says:

    Ar fi super si o poza, macar cu “dupa”. πŸ™‚

  3. Cristina says:

    E noua, sau mi-a scapat cand am citit articolul? Si rujul e cel din post, my precious? Arata dragut, si eu vroiam sa-mi iau buze. πŸ™‚
    Nu vreau sa fiu sacaitoare, dar si o poza din fata ar releva cel mai bine rezultatul. πŸ˜€

  4. desprecosmetice says:

    Nu era poza. Am pus-o dupa ce am vazut comentariul tau. Nu stiu exact cand ma mai vad cu Oana ca sa o trag din nou in poza ;))

  5. Cristina says:

    Curiozitatea mea iti multumeste. πŸ™‚

  6. Cristina says:

    Cat despre ruj, “her precious” voiam sa zic. :)) Sunt curioasa daca merge si in lipsa de buze. πŸ˜€
    Foarte utile posturile, mersi pt. ca le scrii!

  7. desprecosmetice says:

    :)) Cel mai bine cred ca dai o fuga pana intr-un sephora sa incerci o mostra. Nu stii pana nu incerci :p

Comentarii