Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Crema de fata Olay

Acum ceva vreme am fost din nou la un eveniment de lansare de produs (dupa muuult timp). Lume buna, organizare asemenea. Incantata de aparente am ajuns acasa super vesela ca am primit in dar la plecare o crema de fata de la gama lor care se presupune a fi de lux.

olayNu are rost sa trec in revista toate promisiunile despre cat de bine imi va arata tenul dupa folosirea repetata a produsului. Sincer, nici nu cred in formularile oamenilor de PR. Asa ca, sa incercam crema (zic!). De-zas-tru!!! Totul a inceput la maxim o ora dupa aplicarea cremei cand am simtit mancarimi in jurul pometilor. Trei ore mai tarziu zona se inrosise deja iar seara era inundata de bubite mici si ingrozitor de enervante. Nici macar nu mai arata ca o simpla iritatie ci mai degraba cu o boala de piele. Oribil! Acum, nu are rost sa arunc cu pietre dupa o experienta nefericita. Desi nu am avut niciodata alergie la niciun produs cosmetic (si credeti-ma, nu m-am ferit de tot felul de experimente) am zis totusi sa i-o fac cadou mamei ca poate are parte de alte efecte. Supriza, i s-a intamplat exact la fel (doar ca la ea nu a fost la pometi, ci inspre barbie).

Asadar, intreb: nu e oare mai bine sa mai reduca din cheltuielile pentru evenimente grandioase si endorseri cu pretentii si sa realoce banii in testarea produselor? N-as vrea sa fiu carcotasa dar zau ca uneori luxul se plateste scump (si din pacate, nu ma refer la bani)!

20 Comentarii to “Crema de fata Olay”

  1. Irina says:

    mie chiar a indraznit un beauty adviser dintr-o farmacie sa-mi spuna ca sunt dermocosmetice (which i frankly doubt!). Poate era expirata crema, ma gandesc, de aia au oferit-o in “dar” . In romania te poti astepta la orice…

  2. aurelia says:

    Buna,

    Nu stiu daca topicul mai e valabil, dar vreu s-o intreb pe Raluca cum a scapat de iritatie.
    M-am ales si eu cu o iritaie nasoala la baza nasului si pe barba dupa ce am folosit Clinique! O crema hidratanta cu factor protectie 15. Dupa o ora mi-a aparut roseta si a trecut o zi si roseta persista si ma ustura ingrozitor. Poate ar trebui sa fac o vizita la un dermatolog. Si sa fac o reclamatie, inca nu stiu unde. eu am achizionat kitul de ingrijire din 3 pasi care a costat o tona de bani, si mi-au facut cadou mai multe produse, dintre care si crema. Nu vrea sa blamez toata gama pentru ca am mai folosit din gama mai multe produse foarte bune, dar crema asta cu factor e un dezastru! Nu m-as fi asteptat la asa ceva mai alles ca produsele lor sunt foarte scumpe.

  3. Raluca says:

    Draga Aurelia,

    Imi pare tare rau sa aud ca mai sunt si altii care au trecut/ trec prin aceeasi experienta neplacuta. Din pacate insa nu prea te pot ajuta cu sfaturi. Eu nu m-am mai machiat cateva zile si am folosit doar apa termala pentru curatarea tenului. Totusi, daca spui ca te ustura foarte tare cred ca mai bine ai consulta un dermatolog.

    Sper sa fie totul ok si sa auzim vesti bune in curand >:D<

  4. SIMONA says:

    exact acelasi lucru am patit si eu….cu crema olay..in conditiile in care nu am avut niciodata probleme cu tenul:((… mi se pare imposibil sa coste atat, si sa nu fie buna de nimic!!!

  5. florance says:

    Buna seara. Unele femei spun ca e f buna crema olay,altele sp k e un dezastru,deci……care e adevarul doamnelor? CE CONCLUZII SA TRAGEM NOI,CELELELTE FEMEI CARE NU AM FOLOSIT-O DAR AM VREA SA O INCERCAM? Sa fiu sincera,nu as dorii sa-mi stric tenul doar ca aceasta crema este in trend in tara noastra.

  6. Aliz says:

    Buna fetelor.

    Am patit exact acelasi lucru… mi-am luat crema asta miraculoasa care promite atat de multe…. dupa cateva aplicari mi-a aparut o iritatie rosie cu multe bubite mici. Nu-mi venea sa cred. NICIODATA n-am avut nici un fel de iritatii de la nici un fel de crema… am renuntat sa folosesc crema si am aplicat Diprogenta, dupa cateva zile cand mi-a trecut iritatia m-am gandit sa incerc din nou olay…. insa problemele au aparut din nou.

    🙁 sunt foarte dezamagita.

  7. Aliz says:

    Undeva la mijlocul lunii Ianuarie mi-am cumparat o crema Total Effects Olay. Eram foarte incantata, promitea multe… insa din pacate m-am ales cu o iritatie foarte urata. Mi-am spus atunci ca nu se poate sa fie de la acesta crema miraculoasa :)… Astfel ca am renuntat sa o folosesc pentru o saptamana, pana cand iritatia a disparul iar fata s-a curatat. Apoi am inceput sa o folosesc din nou. Dupa 2 zile insa surpriza… iritatia imi aparuse din nou. Sunt FROARTE DEZAMAGITA de acest produs !!!! Tin sa specific ca este, cred, pentru prima data cand mi se intampla sa am astfel de reactii de la o crema.

  8. iulia says:

    si eu care credeam k sunt singura cu alergie la crema olay.. e ingrozitoare si sunt f dezamagita de ea

  9. ioana says:

    buna
    eu am folosit de la Olay crema acea cu SPF 15 (apropo stiati ca noi, europenii avem tipul de ten 3..asa ca 15-cat e spf-ul- ori 3 -tipul de ten-= 45. 45 de minute te ajuta crema de factori UV, apoi trebuie sa te dai iarasi, am invatat la cursul de cosmetcia)…oricum mi s- a parut foarte ok crema, nu am vazut chiar asa imbunatatiri dupa 0 saptamana sau cat zic ei.
    in schimb va recomand crema cu cocos si migdale de pe http://www.breslo. ro…un site minunat….la acesta eu zic sa facem rewie-uri.
    este un site minunat

  10. Ana says:

    buna
    am cumparat si eu crema Olay cu spf 15… mi s-au iritat: fruntea, obrajii si chiar pielea de sub barbie… am crezut initial ca am luat vreo boala de piele…
    sper sa dispara curand! si iritatia si crema!

  11. IULIANA says:

    Folosesc aceste creme din 2007 si sunt foarte multumita de ele,dar le-am achizitionat din U.K.,insa nu mai am decat doua cutii si chiar imi fac probleme de unde o sa cumpar ca nu mai am posibilitatea sami iau de afara.

  12. andreea says:

    la fel am patit si eu o iritatia dupa cateva ore pe toata suprafata fetei. de la folosirea cremei olay de zi …am reusit sa scap in 2 zile de ea cu ajutorul compresele si a infuziilor cu musetel, de asemenea am luat si claritine totul parea ca un fel de alergie.

  13. doaranna says:

    Buna tuturor 🙂

    Mi-am cumparat crema de fata Olay Complete Care 100 ml dintr-un supermarket, iar dupa cateva luni de intrebuintare am inceput sa dezvolt o alergie urata si nesuferita.
    Cum s-a manifestat la mine: la inceput, imi simteam tenul iritat, mereu simteam nevoia sa ma scarpin pe fata, la nas, simteam intepaturi fine in piele, dupa care intr-o zi mi-a aparut o iritatie urata rau de-a lungul mandibulei si lata de 2 degete. Daca inainte eram in faza de negare cand ma manca pielea de pe fata, acum sunt ferm convinsa ca ea este cauza iritatiei mele.
    Ca sa ma conving, nu m-am machiat vreo cateva zile (astfel incat sa nu folosesc nici un alt produs cosmetic in afara de aceasta crema). Si raspunsul nu a intarziat sa apara.

    Este prima data cand patesc asa ceva. Nu depasise data de expirare, dar nu am certitudinea ca n-ar fi fost deschisa in acel supermarket (doar si pentru a vedea cum miroase). Iar data de valabilitate a inceput sa curga de atunci … O sa merg in farmacie sa-mi incerc norocul cu alta crema de fata. Voi ce ati folosit dupa “minunata” Olay si va simtiti bine acum?

    Ma bucur nespus ca am gasit comentariile voastre.
    Va pup.

  14. Maria says:

    O mare porcarie de crema! am primit-o cadou si am fost foarte incantata de ceea ce promitea, mai ales ca am tenul foarte uscat. Surpriza dupa o ora mi-au aparut pe fata niste bubite ingrozitoare. Sincer decat olay care este de “lux” prefer sa folosesc Anew sau L`Oreal!!! Nu folositi Olay, este o porcarie de crema!

  15. GRETA says:

    Si mie mi s-a intamplat aceeasi ,,minune” de la mult laudata crema OLAY anti-wrinkle , firm&lift si , vreau sa va spun ca la 2 zile de la folosire toata fata mi s-a iritat , este brobonoasa si rosiatica . Inainte foloseam Gerovital si vreau sa spun ca nu am avut nici-un fel de probleme .Nici dupa 3 zile nu mi-a trecut iritatia cu toate ca iau LORDESTIN pentru alergie .Asta este, greseala noastra ca ne aruncam cu capul inainte la orice se face reclama !!!

  16. Nicoleta says:

    Buna ziua, locuiesc in UK si mi am achizitionat crema de fata Olay ieri . Am ajuns bucuroasa acasa, si m am dat pe fata,,,nimic suspect,,,seara m am dat din nou,,,a doua zi de dimineata ce sa vezi,,,fata umflata, roseata, senzatie de arsura, mancarimi,,,toate la un loc,,,initial am zis ca e de la altceva dar citind aici realizez ca e de la crema,,,,foarte scumpa crema pentru ceea ce ofera,,,maine merg sa o returnez si le cer si explicatii,,,. Acum imi este frica sa ma spal pe fata,,,oricum m am dat cu crema de galbenele,,,sper sa mi revin,,,

  17. ral says:

    Mi-am cumparat crema OLAY COMPLETE CARE -DE NOAPTE…la prima utilizare m-am trezit dimineata cu fata umflata, in special in zona ochilor!!!!!!!!!!
    Nu am mai patit asa cu nici o crema!!!!!!!!!
    Regret ca am achizitionat aceasta crema (prima si ultima pe care am folosit-o din gama Olay). Ma enerveaza atata publicitate pentru o multime de parabeni si derivati de aluminiu.

  18. Dely says:

    Buna fetelor!
    Am intrat nu chiar intamplator aici .. Cautam recenzii despre cremele Olay.. Pot sa spun ca desi sunten in 2014 iar postarile sunt de ceva timp, efectele sunt tot aceleasi ! Mi-am achizitionat de ceva timp crema de zi si crema de noapte . La prima aplicare a cremei de zi am fost destul de incantata insa dupa ce am folosit crema de noapte ( pe fata, gat si decolteu) dezaaasttrruuu.. Aveam peste tot bubite rosii.. Eu am crezut ca am o alergii mai urata, nici prin gand nu mi-a trecut ca ar fi de la creme asa ca nu am renuntat la ele. Am folosit tot felul de lotiuni, masti dar logic nu au avut aproape nici un efect deoarece foloseam in paralel si cremele.. Tin sa mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu tenul si mi se parea etrem de ciudat sa imi apara acuma acnee. Gata, le si arunc ! E pt prima data cand ma simt asa “fraierita” de o reclama! De acum inainte ma voi documenta mai bine inainte sa experimentez ceva ce “suna” promitator! Va doresc toate cele bune ! :*

  19. cristinq says:

    BUNA SEARA,
    Eu vreau sa va spun ca am testat diferite creme din farmacie,
    Dar nu am fost multumita, nu am avut niciodata iritatii,dar nu au avut efectul de hidratare pe care il doream. Am luat pachetul oley cu sp15, si spre surprinderea mea este ok, o crema usoara cu efect hidratant. O seara buna!

  20. Mihaela says:

    Buna fetelor! Eu am primit de la nora mea in dar,un set din gama Olay continand crema de zi si demachiant…Am fost foarte multumita de aceasta crema tinand cont de faptul ca am o intoleranta la histamina si nu mai puteam sa folosesc nici o crema din alta gama.Spre surprinderea mea mi-a facut foarte bine la ten…am folosit-o de atunci (2 ani in urma) am gasit si ptr noapte dar acum nu o mai gasesc in nici-un supermarket,am cautat-o si prin farmacii dar toata lumea imi spune ca nu mai exista pe piata.Chiar as dori sa o cumpar daca stie cineva pe unde as putea sa o gasesc. O dupa amiaza frumoasa va doresc!

Comentarii