Aboneaza-te
Review-uri
Comentarii

Dior Addict High Shine 754 – My precious

Review realizat de Oana

Ruj Dior AddictDupa ce am facut rost de buze, am pornit la cautare de rujuri… nu are sens sa povestesc despre toate nenorocirile pe care le-am testat – am cautat in special rujuri rezistente la transfer care mi s-au uscat ca pamantul pe noile mele buze. Bleah.

La un moment dat ma oprisem la un ruj rezistent la transfer de la Max Factor, dar nu prea ma incanta paleta de culori pentru ca erau sidefate si imbatraneau. In plus si acesta cam usuca buzele. Ei bine, intr-un final, am descoperit (la oglinda surorii mele) un ruj de vis.
Primul lucru pe care il ador evident este culoarea. E un rosu sangeriu deschis care iti lumineaza toata fata. Mai apoi, textura – este un ruj-glos, dar din partea glosului vine numai acea stralucire usor apoasa si nu lipiciul adiacent. Partea frumoasa este ca hidrateaza foarte tare si da volum buzelor.
De rezistat pe buze, nu pot spune ca a iesit chiar pe un loc fruntas. Tine cam la fel de mult ca oricare alt ruj.
Pretul este condimentat (ca doar deh, scrie Dior pe ambalaj). Costa cam 115 lei la Sephora si l-am gasit ceva mai ieftin la Charm.

5 Comentarii to “Dior Addict High Shine 754 – My precious”

  1. Alina says:

    Si mai ieftin aici:
    http://oth.strawberrynet.com/makeup.aspx?CurrId=RON&BrandId=277&goChar=C&LineId=11272
    mai exact 880.000 lei vechi 😉

    Desi ma indoiesc ca nu cunosti site-ul (mare amatoare de cosmetice fiind), iti spun eu ca produsele vin 100% ok, am incercat eu de nenumarate ori.

  2. desprecosmetice says:

    Stiu de strawberry, dar sincera sa fiu nu am comandat niciodata. Stiu, ar trebui sa imi fie rusine ;)) Prima data am vrut sa comand cand nu mai vroiau sa distribuie produse in Romania, iar acum am tendinta de a face impulse buying asa ca vreau produsul aici si acum :p.

    Ai idee cam in cat timp vin? In afara de parfumuri care au taxa aceea de alcool, celelalte produse vin fara sa mai platesti si alte taxe?

  3. Alina says:

    Scuze ca nu am raspuns, am uitat sa verific acest post :). Te am in feed readed, si ma uit doar la ultimele posturi.

    Vin de regula in 5 zile-o saptamana (foarte repede avand in vedere distanta, nici din RO nu vin asa de repede), iti vin la posta de cartier, inainte veneau la posta pt strainatate NON UE (la mine in oras era in cealalta parte a orasului, foarte peste mana). Iar la posta nu platesti nimic, nici o vama, nimic.
    Taxa de transport e asa: La parfumuri au 10% din valoarea produsului, maxim 15$. Eu de craciun de exemplu am comandat 10 parfumuri, cadouri pt toata lumea, au fost vreo 330 de dolari si am platit 15$ transportul, desi daca era 10% trebuia sa fie 33, nu-i asa? Iar acum de valentines au promotie 10% reducere la parfumuri, cu alte cuvinte transportul e gratuit. I-am cumparat iubitului meu un set de 5 parfumuri de 15ml de la calvin klein, ceva pachet de colectie la 1.300.000 tot setul, mi s-a parut super oferta:).
    Iar la creme, machiaje etc nu platesti nimic taxa de transport. Stiu sigur asta pt ca mi-am comandat in mai multe randuri cosmeticale de la ei. Nu stiu inca cum e daca iti comanzi si creme si parfum…ti le pune in 2 cutii, sau toate impreuna? nu stiu exact.
    Pe langa asta stii bineinteles de reducerile pe care ti le ofera daca esti client fidel, eu am comandat deja de mai multe ori si sunt la 10% reducere la toata comanda:D.
    Vai ce mult am scris:). Te ajut oricand daca ai intrebari:)
    Curaj la shopping! (demult nu mai imi cumpar din oras cosmeticale….pacat ca nu au si dermatocosmetice, vichy si avene de ex)

  4. desprecosmetice says:

    Multumesc mult mult pentru raspuns. O sa pun acum si post cu raspunsul tau ca sa fiu sigura ca nu trece nimeni cu vederea comentariul ;))

  5. […] de produse cosmetice, recunoscut pentru preturile foarte mici si promotiile permanente) intr-un comentariu asa ca mi-am permis sa public comentariul intr-un post nou, nu de alta dar mi se pare extrem de […]

Comentarii